آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۲۲۰
مسئول قرارگاه عدالت آموزشی خراسان جنوبی در گفتگو با دانشجو:

افتتاح مدارس تولید و مهارت و برگزاری رویداد «از مهارت تا تولید» برای نخستین‌بار در خراسان جنوبی

چوپان گفت: برای نخستین‌بار در استان خراسان جنوبی، رویداد تخصصی «از مهارت تا تولید» با محوریت ارتقای آموزش‌های مهارتی دانش‌آموزان روز گذشته در شهرستان سرایان برگزار شد.
افتتاح مدارس تولید و مهارت و برگزاری رویداد «از مهارت تا تولید» برای نخستین‌بار در خراسان جنوبی

 

 

جواد چوپان از فعالان دانشجویی و مسئول قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد برکت استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند گفت: این رویداد با مشارکت دبیران کار و فناوری، دبیران فرهنگ و هنر، هنرآموزان و فعالان دغدغه‌مند حوزه مهارت‌آموزی برگزار و با استقبال چشمگیری مواجه شد.

 

به گفته وی، رویداد «از مهارت تا تولید» به همت قرارگاه عدالت آموزشی و تربیتی استان با همکاری بنیاد برکت برگزار شد و در آن کارگاه‌های آموزشی متنوعی از جمله معرق‌کاری، سفالگری، رزین‌سازی، شمع‌سازی، سنگ‌تراشی و تبیین الگوی مدارس تولید و مهارت برگزار شد.

 

مسئول قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد برکت استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه همچنین شرکت‌کنندگان در فضای تخصصی و تعاملی این رویداد به تبادل تجارب آموزشی پرداختند، گفت: در حاشیه برگزاری این رویداد، دو مدرسه تولید و مهارت جدید با عنوان‌های "مدرسه تولید و مهارت حکمت سرایان سه‌قلعه" و "مدرسه تولید و مهارت شادروان خدیوی آیسک" افتتاح شدند، این مدارس به عنوان دومین و سومین مدرسه تولید و مهارت در استان پس از افتتاح مدرسه تولید و مهارت شهید قلی‌زاده در شهرستان فردوس در سال گذشته به بهره‌برداری رسیدند.

 

چوپان با بیان اینکه طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، مدارس تولید و مهارت شهید کامیاب در روستای میغان، سپیده کاشانی در شهرستان قائن، مدرسه مهر منیر قریب در شهر قهستان و مدرسه تولید و مهارت در شهر بیرجند نیز در دست افتتاح یا آماده‌سازی هستند، اظهار داشت: در مدارس تولید و مهارت استان، آموزش‌های کاربردی و سنتی نظیر سفالگری، سرامیک، گلیم‌بافی، گیوه‌بافی، خراطی، معرق‌کاری، نمونه‌سازی و رباتیک به دانش‌آموزان ارائه می‌شود؛ که گامی مهم در راستای پیوند آموزش نظری با فعالیت‌های مهارت‌محور و تولیدی محسوب می‌شود.

 

وی گفت: قرارگاه عدالت آموزشی و تربیتی بنیاد برکت در سال تحصیلی جاری، فعالیت‌های گسترده‌ای در راستای حمایت از معلمان و دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار استان انجام داده است که از جمله این اقدامات می‌توان به تهیه و توزیع بیش از ۱۰ هزار کاربرگ آموزشی، اجرای طرح «معلم، معمار آینده» برای ۹۰۰ نفر از معلمان ابتدایی استان، برگزاری همایش‌های تخصصی استعدادیابی ویژه مدیران مدارس متوسطه اول استان و توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر برای دانش‌آموزان نیازمند اشاره کرد.

 

مسئول قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد برکت استان خراسان جنوبی بیان داشت: قرارگاه عدالت آموزشی بنیاد برکت با چنین اقداماتی تلاش دارد تا با ارتقای کیفیت آموزشی، توسعه مهارت‌آموزی و حمایت از اقشار محروم، گامی مؤثر در جهت تحقق عدالت آموزشی در سطح استان بردارد.

 

 

  

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار