
جبهه انقلاب در برابر قدرتهای جهانی مقتدرانه ایستاده است

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار سرتیپ پاسدار علی فدوی امروز (۲۵ اردیبهشت) در اولین سالگرد شهدای خدمت و دومین یادواره ۷۱ شهید بخش زهان با اشاره به مقام والای شهدا و اثرگذاری بیبدیل فرهنگ ایثار و شهادت در تداوم انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امروز هرکس که پیرو راستین حضرت امام خمینی (ره) بود، با دل و جان و عمل خود پای این راه ایستاد و به سعادت رسید.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهیدان و خانوادههای آنان، مایه عزت و افتخار این ملت هستند؛ کسانی که فرزندان خود را در دامان پاکشان برای شهادت در راه خدا تربیت کردند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دهه ۹۰ بهویژه شهید آیتالله رئیسی و همراهانش، گفت: این بزرگواران نیز همانند شهدای دفاع مقدس، در مسیر خدمت به مردم و انقلاب به فیض شهادت نائل آمدند و همواره باید یاد آنان در جامعه زنده بماند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه در سختترین شرایط تاریخ اسلام، همچون دوران پیامبر اسلام (ص)، یاران باوفایی چون حضرت علی (ع)، حضرت حمزه و حضرت جعفر همراه پیامبر ماندند و به شهادت رسیدند، افزود: شهدا و مؤمنانی که امروز در راه انقلاب اسلامی و آرمانهای امام ایستادهاند نیز در همان مسیر گام برمیدارند.
سردار فدوی در ادامه گفت: در طول انقلاب اسلامی، میلیونها نفر با عهد و پیمانی که با امام بسته بودند، تا پای جان ایستادند و صدها هزار نفر از آنان به شهادت رسیدند.
وی با اشاره به آمار بالای مراسم گرامیداشت شهدا در کشور، گفت: تنها در یک سال، بالغ بر ۷۴ هزار مراسم شهید در کشور برگزار شده که نشانهای از عظمت فرهنگ شهادت و عمق ارادت ملت به شهدا است و این بزرگداشتها نه صرفاً یادآوری گذشته، بلکه حرکتی برای تداوم راه شهیدان و عمل به تکلیف است.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: شهدا در جایگاهی هستند که خداوند در قرآن وعده داده است؛ جایگاهی که هیچکس جز خود شهید و خدا از آن آگاه نیست.
سردار فدوی در ادامه گفت: عظمت مقام شهید بهحدی است که اگر همه مردم ایران هم در یک نقطه جمع شوند، نمیتوانند به ابعاد آن واقف شوند. خداوند شهید را به مقام عنایت و اختیار رسانده است، تا حتی پس از شهادت نیز بر مؤمنان تأثیر بگذارند.
وی با اشاره به نسبت جمعیتی شهدا در دوران دفاع مقدس گفت: در برخی مناطق کشور، از هر ۲۰ نفر یک نفر به شهادت رسیده است این یعنی وفاداری مطلق به عهد و پیمان با امام. اگر کسی میخواهد عظمت ۷۲ شهید کربلا یا ۱۸۳ هزار شهید انقلاب و دفاع مقدس را درک کند، کافی است به دل مادری برود که فرزند شهیدش را بدرقه کرده است.
سردار فدوی با بیان اینکه دشمنان از همان بهمن ۵۷ با انقلاب اسلامی در جنگ هستند، افزود: چهل و چند سال است که تمام توان خود را برای مقابله با انقلاب اسلامی به کار گرفتهاند، اما هیچ پیروزی بهدست نیاوردهاند.
وی ادامه داد: شکست دشمنان در تمام این سالها، نتیجه وفاداری ملت ایران به تکالیف الهی است زیرا وعده خداوند در قرآن روشن است: تنها حزب خدا پیروز خواهد شد و حزب شیطان هرگز به پیروزی نمیرسد.
جانشین فرمانده کل سپاه با اشاره به رفتار متناقض دشمنان، گفت: آمریکا که خود به اعتراف رئیسجمهور و وزیر خارجهاش داعش را بهوجود آورد، امروز ژست مبارزه با داعش گرفته است در حالی که این فرزندان انقلاب اسلامی بودند که با هدایت شهید حاج قاسم سلیمانی و با حضور رزمندگانی از دوازده کشور اسلامی، ریشه داعش را در سوریه و عراق خشکاندند.
وی تأکید کرد: ملت ایران برای انجام تکلیف، عزیزترین سرمایههای خود را تقدیم انقلاب کردهاند. هزاران خانواده شهید، گواهی روشن از این وفاداری هستند. آنان که شهید ندادند نیز همچنان آمادهاند در راه انجام تکالیف الهی، هر چه در توان دارند، فدا کنند.
سردار فدوی در ادامه گفت: امروز دشمنان با تمام امکانات وارد جنگ فرهنگی شدهاند و تلاش میکنند یاد خدا و شهدا را از دلها بزدایند، اما مردم ما با برگزاری روزانه صدها مراسم شهید، نشان میدهند که همچنان در صحنه هستند.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: ما به وعده الهی باور داریم و میدانیم که هر چه بیشتر به تکالیفمان عمل کنیم، پیروزیهای بزرگتری نصیبمان خواهد شد و شکستهای سنگینتری برای دشمنان اسلام و انقلاب رقم خواهد خورد.
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: یکی از سه قرارگاه عملیات کربلای پنج، روز شهادت شهید خرازی در هشتم اسفندماه تصمیم گرفت که برای مقابله با آمریکا به خلیج فارس برویم؛ در حالیکه امام(ره) قبلاً حکم مأموریت نیروی دریایی سپاه را داده بود، اما تمرکز ما همچنان بر جنگ زمینی در عملیاتهایی مانند کربلای سه، کربلای چهار و کربلای پنج بود و در صحنه دریا بهصورت کامل وارد نشده بودیم.
وی افزود: در همان روز شهادت شهید خرازی، یعنی هشتم اسفند، به ما گفته شد که به دریا برویم. پس از مراسم تشییع پیکر شهید خرازی در اصفهان، از همانجا حرکت کردیم و صبح دهم اسفند به مقصد رسیدیم. ۲۰ روز بعد، یعنی در اول فروردین ۱۳۶۶، نخستین عملیات دریایی را در عمق خلیج فارس علیه شناورهای آمریکایی انجام دادیم در حالیکه ناوهای آمریکا در منطقه حضور داشتند اما کسی حتی تصورش را نمیکرد که چنین عملیاتی انجام شود.
سردار فدوی ادامه داد: از آن زمان این روند ادامه پیدا کرد تا پایان جنگ؛ عملیاتهای مختلف علیه ناوها و شناورها، عملیاتهای موشکی و عملیاتهای ویژه. در همین راستا، یکی از مقامات پنتاگون در بهار ۱۳۶۶ گفته بود: "ناوهای اعزامی ما به خلیج فارس نهتنها قادر به انجام مأموریتهای خود نیستند بلکه حتی قادر نیستند از خود در برابر قایقهای تندروی سپاه دفاع کنند."