آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۳۶۴

افزایش ۲۳/۵ درصدی خودکشی نظامیان صهیونیست در سال ۲۰۲۴

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از افزایش محسوس و معنادار میزان خودکشی در میان نظامیان این رژیم در سال گذشته (۲۰۲۴) در مقایسه با سال ۲۰۲۳ خبر دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، گزارش محافل صهیونیستی حاکی از افزایش معنادار میزان خودکشی در میان نظامیان صهیونیست است که بیشتر آن‌ها نیز از سربازان ذخیره هستند.

پایگاه صهیونیستی «شومریم» در این خصوص گزارش داد که داستان نظامیان و سربازان ذخیره که پس از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) خودکشی کرده‌اند تا به امروز، مخفی مانده است.

بر اساس این گزارش، با آغاز سال ۲۰۲۵، ارتش رژیم صهیونیستی آمارهایی مربوط به اسامی قربانیان سال ۲۰۲۳- ۲۰۲۴ را منتشر کرد که این اعداد افزایش محسوس خودکشی نظامیان صهیونیست را نشان می‌دهد.

طبق داده‌های آماری، در سال گذشته میلادی (۲۰۲۴)، ۲۱ نظامی صهیونیست خودکشی کردند و این بالاترین رقم از سال ۲۰۱۱ است در حالی که در سال ۲۰۲۳ نیز تعداد نظامیانی که خودکشی کردند ۱۷ نفر بودند. (۲۳.۵۳% رشد اقدام به خودکشی در میان نظامیان اسرائیلی)

آمارها نشان می‌دهد بیشتر نظامیانی که در سال گذشته خودکشی کردند، از سربازان ذخیره بودند و با وجود این ارتش رژیم صهیونیستی مدعی است که تعداد نظامیانی که خودکشی کردند، بالا نیست زیرا تعداد نظامیانی که از آغاز جنگ غزه جذب ارتش شده‌اند، تقریبا دو برابر شده است.

چند روز پیش نیز روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی، نتایج یک پژوهش انجام شده از سوی دانشگاه تل آویو را منتشر و اعلام کرد که ۱۲ درصد از نظامیان ذخیره که در غزه جنگیده‌اند، دچار اختلالات شدید شده‌اند.

هاآرتص افزود که ابتلای نظامیان ذخیره به اختلالات روانی باعث شده است که آنها آمادگی خدمت نظامی در قالب ارتش این رژیم را نداشته باشند.

این روزنامه پیشتر نیز در گزارشی از افزایش ۶ برابری بیماری‌های روحی در میان نظامیان این رژیم، بعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» خبر داده بود.

براساس این گزارش، تعداد نظامیان رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به بعد به خودکشی فکر کرده یا تهدید به خودکشی کرده‌اند نیز ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار