آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۲۶۸۷

عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است

رئیس جمهور عراق از مذاکرات کنونی میان ایران و آمریکا استقبال کرد و گفت که از موفقیت آن حمایت می‌کند و آماده ارائه هرگونه حمایت برای توافق و دستیابی به نتایج مثبت است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «عبداللطیف رشید»، رئیس جمهور عراق گفت که برگزاری اجلاس سران اتحادیه عرب در بغداد در سایه مشکلات و بحران‌های کشور‌های عربی در فلسطین، سودان، لبنان و سایر کشور‌ها مهم است.

براساس بیانیه ریاست جمهوری عراق وی در مصاحبه‌ای با شبکه الشرق گفت که ملت فلسطین به حمایت همه نیاز دارند و تمرکز بر توقف دائمی جنگ و رساندن کمک‌های بشردوستانه و پزشکی و تضمین حق ملت فلسطین در برپایی کشورشان ضروری است.

رشید تصریح کرد که روابط عراق با همه کشور‌های همجوار خوب است و عراق در راستای تقویت آن گام بر می‌دارد و بر همکاری امنیتی در زمینه مبارزه با تروریسم و بقایای آن تمرکز می‌کند.

رئیس جمهور عراق ضمن استقبال از برداشتن تحریم‌های سوریه، دعوتی رسمی از احمد الشرع، رئیس موقت سوریه و سرکرده تحریر الشام برای حضور در اجلاس سران اتحادیه عرب به عمل آورد و برای امنیت و ثبات ملت سوریه و داشتن نظامی دموکراتیک با حضور نمایندگان همه طیف‌های جامعه ابراز امیدواری کرد.

رشید گفت که روابط عراق با آمریکا خوب است و عراق در راستای تقویت آن در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و فرهنگی تلاش می‌کند.

وی افزود که حضور نظامی آمریکا در عراق از طریق مذاکرات کنونی میان طرفین تعیین تکلیف می‌شود.

رئیس جمهور عراق موضع رئیس جمهور امریکا برای پایان جنگ و درگیری در منطقه و جهان را تحسین کرد.

رشید گفت که ایران کشور همسایه مهمی برای عراق است و عراق مرز‌های طولانی مشترکی با آن دارد و روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است.

رئیس جمهور عراق از مذاکرات کنونی میان ایران و آمریکا استقبال کرد و گفت که از موفقیت آن حمایت می‌کند و آماده ارائه هرگونه حمایت برای توافق و دستیابی به نتایج مثبت است.

وی گفت که روابط دولت فدرال با دولت اقلیم کردستان عراق خوب است و مذاکرات و دیدار‌های پی در پی میان طرفین برای حل اختلافات ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار