آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۲۹۹
در پایان هفتادویکمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان تبریز–سهند اعلام شد؛

از تبریز تا تهران؛ پنج اثر منتخب سهند در مسیر جشنواره فیلم کوتاه تهران

با پایان هفتاد و یکمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان ایران، پنج فیلم برگزیده در بخش‌های اصلی جشنواره طبق آیین‌نامه و فراخوان رسمی، به‌طور مستقیم به چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران معرفی شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هفتاد و یکمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوانان ایران با معرفی آثار برگزیده در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد. طبق آیین‌نامه جشنواره، پنج فیلم برتر در بخش‌های «بهترین فیلم پویانمایی»، «بهترین فیلم تجربی»، «بهترین فیلم مستند»، «بهترین کارگردانی فیلم داستانی» و «بهترین فیلم جشنواره» به صورت مستقیم به چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران راه خواهند یافت.

در بخش بهترین فیلم پویانمایی، فیلم «چاوک» به کارگردانی هژیر اسعدی و انیماتوری الهه رفیعی موفق به کسب این عنوان شد. این انیمیشن محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و داستان آپاراتچی میانسالی را روایت می‌کند که پس از سال‌ها زندگی در میان مردمان شهری با چهره‌های دفرمه، عشق دوران نوجوانی خود را می‌یابد.

فیلم کوتاه «گمشده در قلمرو رؤیاها» به کارگردانی حسن وحدانی به عنوان بهترین فیلم تجربی شناخته شد. تهیه‌کنندگی این اثر را انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر تبریز بر عهده داشته است. داستان این فیلم درباره مردی است که خواب‌های متوالی می‌بیند و هر بار با بیدار شدن، مشخص می‌شود که همچنان در خواب دیگری قرار دارد.

در بخش بهترین فیلم مستند، فیلم «درس انار» به کارگردانی سجاد پرهیزکاری برگزیده شد. این مستند به زندگی میثم عطاخانی می‌پردازد که برای تأمین هزینه‌های زندگی، به جای دیگران در امتحانات دانشگاهی شرکت می‌کند.

جایزه بهترین کارگردانی فیلم داستانی به فیلم «هبوط» به کارگردانی اشکان ساعدپناه اهدا شد. نویسندگی این فیلم بر عهده آکو زند کریمی بوده است. داستان فیلم درباره یوسف، مردی مذهبی، و پسرش مصطفی است که طی حادثه‌ای در محل کارشان به صورت ناخواسته مرتکب قتل می‌شوند و تلاش می‌کنند پنهانی مناسک دفن جنازه را انجام دهند.

عنوان بهترین فیلم جشنواره به فیلم کوتاه «بی‌رنگی» به کارگردانی فرید نوری تعلق گرفت. این اثر محصول انجمن سینمای جوانان ایران – دفتر سنندج است و داستان آن درباره ناپدید شدن یک دانشجو در خوابگاه است که در جریان پیگیری‌های یک کارآگاه، مشخص می‌شود او همچنان در خوابگاه حضور دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار