آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۴۵۹
وزیر دفاع در دیدار وزیر دفاع جمهوری ارمنستان

اجازه نمی‌دهیم کسی به مرز ایران و ارمنستان دست‌اندازی کند

امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده گفت: جمهوری اسلامی ایران مخالف هر گونه تغییر مرزهای بین المللی و ژئوپلتیکی در منطقه است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران، سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، در دیدار با وزیر دفاع جمهوری ارمنستان، بر اهمیت راهبردی روابط دو کشور تأکید کرد و گفت: ارمنستان در سیاست همسایگی ایران جایگاهی ویژه دارد و روابط تهران و ایروان بر پایه‌های مستحکم تاریخی و فرهنگی بنا شده است. 

وی با اشاره به هم‌زیستی مسالمت‌آمیز مسلمانان و ارامنه در ایران، آن را الگویی موفق از تعامل ادیان دانست و افزود: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران تقویت روابط با همه همسایگان به‌ویژه ارمنستان است و هیچ مانعی نمی‌تواند در این مسیر خللی وارد کند.

امیر سرتیپ نصیرزاده ضمن حمایت از روند مذاکرات صلح میان جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از امضای معاهدات صلح حمایت می‌کند و برای تسریع این روند آمادگی دارد.

وی افزود: صلح پایدار در قفقاز فرصت‌های گسترده‌ای برای توسعه منطقه‌ای ایجاد خواهد کرد.

وزیر دفاع با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با نخست‌وزیر ارمنستان تصریح کرد: ایران بر توسعه روابط با ارمنستان تأکید دارد و همکاری‌ها بر پایه منافع متقابل و مستقل از فشار قدرت‌های خارجی ادامه خواهد یافت.

وی همچنین حفظ تمامیت ارضی و ثبات مرزهای منطقه را از اصول تغییرناپذیر سیاست ایران خواند و گفت: مرز مشترک ایران و ارمنستان، راه ارتباطی تاریخی دو ملت است و تهران اجازه هیچ‌گونه دست‌اندازی به این مرز را نخواهد داد.

امیر سرتیپ نصیرزاده همچنین با هشدار نسبت به حضور قدرت‌های فرامنطقه‌ای در قفقاز افزود: امنیت منطقه باید توسط کشورهای منطقه طراحی شود؛ چراکه دخالت بیگانگان تنها موجب بی‌ثباتی بیشتر خواهد شد.

گفتنی است در پایان این دیدار، یادداشت همکاری میان وزارتخانه‌های دفاع دو کشور به امضای طرفین رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار