برداشت گل محمدی از ۴۴۶ هکتار گلستان همدان/تولید ۱۸ برابر شد

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الله شهبازی اظهار کرد: میانگین تولید از بوستان های گل محمدی استان را سال گذشته ۲.۲ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: پیش بینی می شود در سال جاری از مجموع ۴۴۶ هکتار سطح زیر کشت گلستان های استان حدود یک هزار و ۲۰۰ تن گل تر برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان، بیشترین سطح گلستان های استان را در شهرستان های ملایر عنوان کرد و یادآور شد: در سایر شهرستان ها هم با سطوح پایین تر شاهد کشت این محصول هستیم.
شهبازی گفت: گل محمدی تولیدی استان به منظور استفاده به عنوان گل تازه، خشک، غنچه خشک، گلاب و اسانس به بازار مصرف عرضه می شود که بر همین اساس پیش بینی می شود.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۴ تا سال ۱۴۰۳ در یک دوره ۲۰ ساله سطح زیر کشت گل محمدی ۹ برابر شده و از ۵۲ هکتار به ۴۴۶ هکتار رسیده است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بیشترین افزایش سطح از سال ۱۳۹۶ بوده و از سال ۱۳۸۴ تا سال ۹۵ سطح زیر کشت به ۹۵ هکتار رسیده و از سال ۹۶ با برنامه های اجرایی سطح زیرکشت روند رشد جهشی را در سطح زیرکشت گل محمدی داشتیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۴۴ هکتار به سطح گل محمدی اضافه شده است افزود: پیش بینی می شود در سال جاری ۵۰ هکتار به سطح زیرکشت گل محمدی اضافه شود.
شهبازی ادامه داد: سال ۱۳۸۴ حدود ۵۲ تن گل محمدی تولید شده و از سال ۱۴۰۳ حدود ۹۹۵ تن گل تولید شده است که برداشت گل محمدی از گلستان های استان حدود ۱۸ برابر شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته ۶۱۷ هزار لیتر گلاب در استان تولید شده است ادامه داد: همچنین سه لیتر اسانس، ۹ تن گلبرگ های خشک شده، ۲.۵ تن غنچه تولید شده است.