آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۴۸۵۲

کاتالونیا دفتر تجاری خود در تل‌آویو را تعطیل کرد

دولت منطقه کاتالونیای اسپانیا امروز (چهارشنبه) اعلام کرد دفتر سرمایه‌گذاری و تجارت خود در تل آویو را در پاسخ به دور جدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه تعطیل می‌کند.
کاتالونیا دفتر تجاری خود در تل‌آویو را تعطیل کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو بر اساس یک بیانیه منتشر شده از سوی دولت کاتالونیا این دفتر که ۱۰ سال پیش افتتاح شد با فوریت کار خود را متوقف می‌کند و در پایان امروز غیرفعال خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، این اقدام عمدتا به صورت نمادین انجام شده چون دفتر مذکور بعد از شروع حملات علیه نوار غزه همه هیات‌های تبلیغاتی و تجاری خود را به حال تعلیق در آورده و با ظرفیتی محدود بدون هیچگونه نماینده سیاسی به کار خود ادامه داده بود.

این تصمیم در نتیجه توافق دولت تحت رهبری سوسیالیست‌ها در کاتالونیا در توافق با حزب چپگرای «کومونز» حاصل شد.

تعطیلی این دفتر در ادامه محکوم کردن تشدید جنایات ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه صورت می‌گیرد و در این راستا برخی کشورهای غربی در پاسخ به این جنایات فشارهای تجاری را بر این رژیم تشدید کرده‌اند.

انگلیس روز سه‌شنبه از تصمیم خود برای متوقف کردن مذاکرات تجاری با رژیم صهیونیستی خبر داد و اتحادیه اروپا نیز اعلام کرد در توافق شراکت خود با این رژیم بازنگری می‌کند.

پیشتر همچنین انگلیس، فرانسه و کانادا نیز به «اقدامات ملموس» علیه اسرائیل در صورتی که به گسترش «فاحش» عملیات‌های نظامی در غزه ادامه دهد، تهدید کردند.

سازمان ملل روز سه‌شنبه اعلام کرد با وجود ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص اجازه دادن به ورود کمک‌ها به نوار غزه، هیچ کمکی در این باریکه توزیع نشده و ۱۴ هزار نوزاد در خطر مرگ در عرض ۴۸ ساعت آینده بدون عرضه کمک‌های حیات‌بخش قرار دارند.

این در حالی است که آمار شهدای جنگ همراه با نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه از اکتبر ۲۰۲۳ تا کنون از ۵۳ هزار نفر فراتر رفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار