آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۳۲۸

بیانیه جمعی از دانشجویان کردستان در اعتراض به مدیریت پروازی استاندار

جمعی از دانشجویان کردستان در اعتراض به مدیریت پروازی استاندار بیانیه‌ای صادر کردند.
بیانیه جمعی از دانشجویان کردستان در اعتراض به مدیریت پروازی استاندار

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان کردستان در اعتراض به مدیریت پروازی استاندار بیانیه‌ای صادر کردند.

متن بیانیه به شرح ذیل است: 

 

وَقِفُوهُمْ ۖ إِنَّهُمْ مَسْئُولُون

"آنان را نگه دارید که حتماً مورد بازپرسی قرار می‌گیرند"

صافات_۲۴

مقارن با شهادت شهید جمهور سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت بر کسی پوشیده نیست که دوران مسئولیت در جمهوری اسلامی فرصت مغتنمی برای خدمت است و چه خوش سعادت آن کس که این دوران کوتاه را با روی سپید به فرجام رساند.

با وجود اینکه دولت سیزدهم چرخ خدمت رسانی برای حل مشکلات انبوه کردستان را به حرکت درآورده بود و سه سفر تاریخی شهید جمهور به این استان به همراه تلاش‌های دلسوزانه مسئولین وقت بارقه‌های امید را در دل مردم شریف کُرد روشن ساخته بود؛ انتظار می‌رفت در دولت چهاردهم با سکانداری دکتر آرش زره تن لهونی در کسوت استانداری قطار خدمت رسانی حداقل با همان سرعت پیش برود، اما با تهاون در مسئولیت پذیری، من جمله مدیریت پروازی و عدم حضور طولانی مدت در بطن مسائل استان نه تنها توقف خدمت‌رسانی را شاهد بودیم بلکه با تفویض اختیارات به معاونین نظاره‌گر تضعیف هویت ملی با اقداماتی، چون آزادسازی ۴ کبک در مراسم هزاردف پالنگان که بیانگر آزادسازی ۴ پاره کردستان می‌باشد هستیم. توقع آن بود که استاندار پروازی به جای اینکه پیگیر مطالبات کلان کردستان همچون انتقال حساب معادن به استان که در دولت شهید جمهور مجدانه پیگیری می‌شد باشد، اما حضور ایشان در پایتخت و رسیدگی به امورات خانواده آورده‌ای جز عکس یادگاری با یک سلبریتی معلوم الحال را نداشت.

این در حالی است که درخواست‌های متعدد جامعه نخبگانی و دانشگاهی استان برای حضور استاندار در محافل علمی همواره بی پاسخ مانده است..

البته، "این مناصب که دیده‌ای جزویی ست؛ کار کلی هنوز در قدر است"

هر کجای این مرز و بوم که اسم کردستان آید تبلور غیرت و مردانگی نمایان می‌شود، اما سوارکاری زنان و آنچه که در مراسم استقبال از استانداران اقلیم کردستان رخ داده این غیرت را زیر سوال برده است. در شرایطی بانوان سوارکار را برای استقبال پیش چشم مهمانان خارجی به نمایش گذاشتند که گویی در دیار مردانگی مردی برای سوارکاری و غیرت ایرانی نبوده است.

این صحنه تحقیر حرمت زن ایرانی و توهین آشکار به غیرت کُرد است. صحنه‌ای شرمگین که ذهن مخاطب آن را الگوبرداری از استقبال پرحاشیه زنان امارات از رئیس جمهور ایالات متحده برداشت میکند.

اما سخن پایانی ما جامعه نخبگانی با نمایندگان مجلس استان کردستان است که در دولت خدمت گذار سیزدهم با وجود آورده‌های بی شماری که برای استان داشت، دائماً از تریبون مجلس و رسانه، خط تخریب را دنبال می‌کردند ولی امروز در مواجه با اهمال‌کاری‌های مسؤلین ارشد و عالی رتبه استان روزه سکوت پیش گرفته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار