آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۷۳۲

فتح خرمشهر نماد پیروزی اراده ملی بر موانع بود؛ باید خرمشهر‌های اقتصادی را فتح کنیم

استاندار گیلان گفت: همان‌گونه که رزمندگان اسلام با روحیه ایثار و اعتماد به خداوند خرمشهر را آزاد کردند، امروز نیز باید با همان روحیه، در عرصه اقتصاد، تولید و آبادانی کشور تلاش کنیم و خرمشهر‌های اقتصادی را فتح نماییم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی حق‌شناس استاندار گیلان، پیش از ظهر شنبه در مراسم گرامی‌داشت سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر که در گلزار شهدای رشت برگزار شد، با ادای احترام به مقام شامخ شهدا اظهار داشت: سوم خرداد نه تنها یک پیروزی نظامی، بلکه یک نقطه عطف در تاریخ انقلاب اسلامی و تجلی اراده و ایمان ملت ایران بود.

وی با بیان اینکه «خرمشهر را خدا آزاد کرد»، افزود: پیروزی در عملیات بیت‌المقدس نشان داد که ایمان، اخلاص و اعتماد به خداوند می‌تواند بر تمامی تجهیزات و محاسبات نظامی غلبه کند. رزمندگان ما با توکل به خدا و همدلی مثال‌زدنی، یکی از مهم‌ترین شهرهای اشغالی را آزاد کردند و عزت ملی را احیا نمودند.

فتح خرمشهر با حضور همدلانه مردم و نیروهای نظامی رقم خورد

استاندار گیلان با اشاره به هماهنگی و هم‌افزایی میان نیروهای مسلح، بسیج و مردم در عملیات آزادسازی خرمشهر، گفت: در آن روزها هیچ‌کس از مسئولیت شانه خالی نمی‌کرد. کسی نمی‌پرسید فرمانده کیست یا چه سمتی دارد؛ همه می‌دانستند که اطاعت آگاهانه و اعتماد به شایسته‌ترین افراد، رمز پیروزی است.

حق‌شناس تصریح کرد: بیش از ۵۷۰ روز خرمشهر در اشغال دشمن بود و هزاران تن از مردم بی‌گناه شهید یا مجروح شدند، اما ایستادگی ملت و جان‌فشانی رزمندگان موجب شد برگ زرینی در تاریخ مقاومت این کشور رقم بخورد. استان گیلان نیز در این عملیات ۲۶۲ شهید تقدیم کرد که یاد آن‌ها همواره باید زنده نگه داشته شود.

خرمشهرهای جدید، جبهه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هستند

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه امروز دشمنی‌ها در شکل جنگ نظامی نیست بلکه در عرصه اقتصاد، معیشت و فرهنگ ادامه دارد، گفت: اگر روحیه دوران دفاع مقدس، یعنی ایثار، اتحاد، و خلوص نیت در میدان اقتصاد نیز حاکم شود، می‌توانیم از موانع عبور کنیم و خرمشهرهای اقتصادی را آزاد سازیم.

وی ادامه داد: متأسفانه گاهی رقابت‌های امروز از جنس رقابت در معنویت و خدمت نیست، بلکه به سمت منافع فردی و سهم‌خواهی سوق پیدا کرده است. اگر این فرهنگ اصلاح نشود، عبور از بحران‌های اقتصادی ممکن نخواهد بود. ما باید از رزمندگان بیاموزیم که با چه انگیزه‌ای جان خود را در طبق اخلاص گذاشتند.

فرهنگ سوم خرداد را به‌درستی روایت کنیم

حق‌شناس با اشاره به ضرورت بازنگری در روایت‌های دفاع مقدس گفت: خرمشهر تنها یک شهر نیست؛ یک فرهنگ است. فرهنگی مبتنی بر توکل به خدا، مشارکت مردمی، و فداکاری بی‌ادعا. اگر این فرهنگ به نسل‌های بعدی منتقل شود، دیگر هیچ تهدیدی نمی‌تواند ما را متوقف کند.

وی تأکید کرد: امروز باید همان روحیه‌ای که در ساخت خاکریزها، درمان مجروحان، و فرماندهی عملیات‌ها وجود داشت را در ساخت مسکن، بیمارستان، مدرسه و زیرساخت‌های توسعه کشور جاری کنیم. اگر چنین شود، دیگر در ساختن کشور، منتظر معجزه نخواهیم ماند؛ خود معجزه را رقم خواهیم زد.

اعتماد به خدا و مردم؛ رمز ماندگاری انقلاب

 استاندار گیلان در پایان با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی بر پایه اعتماد به خدا و مردم پیش رفته، خاطرنشان کرد: اگر امروز نیز در مسیر اداره کشور، این دو اصل فراموش نشود و فرهنگ ایثار و جهاد زنده بماند، نه‌تنها در خرمشهر، بلکه در تمامی میادین توسعه‌ای کشور پیروز خواهیم شد. مهم آن است که با نیت خالص و عمل بی‌ادعا، مسیر شهدا را ادامه دهیم تا در پیشگاه آن‌ها شرمنده نباشیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار