آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۵۹۵۸

کره شمالی: اگر آمریکا خواهان امنیت است، باید سیاست باج‌خواهی و تهدید را کنار بگذارد

وزارت دفاع کره شمالی اعلام کرد اگر ایالات متحده واقعاً نگران امنیت خود است، باید از سیاست باج‌خواهی، تهدیدهای نظامی و اقدامات تحریک‌آمیز در قبال پیونگ‌یانگ دست بردارد؛ چراکه این رویکردها خود منبع اصلی ناامنی و بی‌ثباتی هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ در بیانیه‌ای رسمی که از سوی رئیس دفتر سیاست‌گذاری وزارت دفاع کره شمالی منتشر شد، واشنگتن مسئول مستقیم گسترش تنش‌های نظامی در شرق آسیا معرفی شده است. در این بیانیه آمده است:
«اگر آمریکا خواهان تضمین امنیت سرزمین‌های خود است، باید بی‌درنگ به تهدیدهای نظامی و اقدامات تهاجمی علیه کشورهای مستقل، به‌ویژه کره شمالی، پایان دهد.»

این مقام دفاعی کره شمالی همچنین تأکید کرد:«در حالی که ارتش آمریکا ادعا می‌کند کره شمالی تهدیدی برای خاک ایالات متحده است، هم‌زمان در حال تقویت بی‌سابقه زرادخانه هسته‌ای خود است.»

 

تناقض آشکار در رویکرد نظامی آمریکا

 

در ادامه بیانیه، به تناقض‌گویی واشنگتن در توجیه اقدامات نظامی‌اش اشاره شده است. یکی از مثال‌های ذکرشده، آزمایش موشک بالستیک قاره‌پیمای اخیر آمریکا بود که واشنگتن آن را «دفاعی» خوانده، اما واکنش‌های احتمالی پیونگ‌یانگ را «تهدید» تلقی کرده است.

بیانیه تصریح می‌کند:«سیاست‌های باج‌خواهانه، تهدیدهای نظامی بی‌مبنا و نمایش قدرت از سوی آمریکا، عامل اصلی شکل‌گیری تهدیدات خارجی برای امنیت خود این کشور هستند و موجب افزایش تنش در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی می‌شوند.»

 

هشدار نسبت به پیامدهای اتهام‌زنی‌های نظامی آمریکا

 

مقامات کره شمالی در این بیانیه اظهارات مقام‌های نظامی ایالات متحده را «تحریک‌آمیز» و «خطرناک» توصیف کرده‌اند؛ به‌ویژه اتهام‌هایی مانند افزایش تسلیحات هسته‌ای که از سوی واشنگتن مطرح می‌شود.
در این بیانیه آمده است:«این نوع گفتارها، در واقع اشاره‌ای غیرمستقیم به احتمال وقوع جنگ دارند؛ و همین اظهارات باعث تشدید تنش‌ها می‌شوند.»

 

ادامه تقویت توان دفاعی کره شمالی در واکنش به تهدیدات

 

کره شمالی در پایان بیانیه خود اعلام کرده که به تقویت عملی توان دفاعی و بازدارندگی خود ادامه خواهد داد، به‌ویژه در مواجهه با آنچه «گسترش تهدیدات ناشی از تسلیحات هسته‌ای آمریکا» توصیف کرده است.

در فروردین‌ماه، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، به‌دنبال افزایش تنش‌های منطقه‌ای و نمایش قدرت نظامی آمریکا و متحدانش، دستور تسریع در روند توسعه تسلیحات هسته‌ای دریایی را صادر کرد. این دستور پس از رونمایی از ناوشکن جدید «چوی هیون» که به موشک‌های هسته‌ای مجهز است، صادر شد.

پیش از این نیز، یکی از مقامات وزارت دفاع کره شمالی در اظهاراتی مشابه، آمریکا را به دست برداشتن از تهدیدهای نظامی فراخوانده بود. خبرگزاری رسمی کره شمالی نیز اخیراً به نقل از یکی از فرماندهان ارتش آمریکا گزارش داد که موشک‌های بالستیک قاره‌پیمای کره شمالی توانایی رسیدن به خاک اصلی ایالات متحده را دارند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار