آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۷۶۲۱

امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

به‌دنبال افزایش تنش‌ها و خشونت‌های اخیر نیروهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شهر بیت‌المقدس، وزارت خارجه امارات متحده عربی، سفیر رژیم صهیونیستی در ابوظبی را احضار کرد.
امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به‌دنبال افزایش تنش‌ها و خشونت‌های اخیر نیروهای رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در شهر بیت‌المقدس، وزارت خارجه امارات متحده عربی، سفیر رژیم صهیونیستی در ابوظبی را احضار کرد.

«باراک راوید» خبرنگار اسرائیلی پایگاه خبری «آکسیوس» عصر چهارشنبه به نقل از یک مقام رسمی اماراتی گزارش کرد: «این گفت‌وگو "بسیار سخت و جدی" بوده است.»

این مقام که نامش فاش نشده به راوید گفت: «وقتی امارات شما را به دفتر مدیر فرا می‌خواند، یعنی مشکل جدی وجود دارد. این احضار به خاطر دیر رسیدن به کلاس نبود!»

علت اصلی این احضار، نگرانی عمیق دولت امارات نسبت به «تحریک و اقدامات خشونت‌آمیز» رژیم صهیونیستی در مناطق حساس شهر قدس و همچنین نقض مکرر حقوق فلسطینیان عنوان شده است.

این نخستین بار نیست که ابوظبی پس از عادی‌سازی روابط خود با تل‌آویو، نسبت به تحولات میدانی در سرزمین‌های اشغالی ابراز نگرانی می‌کند؛ اما احضار رسمی سفیر رژیم صهیونیستی، نشانه‌ای بی‌سابقه از افزایش سطح نارضایتی امارات نسبت به سیاست‌های اخیر دولت «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود.

مقامات امارات تاکنون درباره جزئیات این دیدار بیانیه‌ای رسمی منتشر نکرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار