آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۲۸۴۳

کشف بمب لوله‌ای از محل زندگی مظنون حمله مرگبار اتریش

پلیس اتریش می‌گوید که در جریان تفتیش محل زندگی مظنون حمله دیروز به مدرسه‌ای در شهر «گراتس»، یک بمب دست‌ساز پیدا کرده است.
کشف بمب لوله‌ای از محل زندگی مظنون حمله مرگبار اتریش

 به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، به گفته پلیس اتریش، در جریان تفتیش محل زندگی مظنون حمله دیروز به مدرسه‌ای در شهر «گراتس» که به کشته شدن دست کم ۱۰ نفر و زخمی شدن شماری دیگر انجامید، یک بمب کشف کرده است.

پلیس اتریش بدون اعلام هویت این فرد ۲۱ ساله که پس از گشودن آتش به روی افراد حاضر در دبیرستان سابقش، خودکشی کرد، گفت که مظنون همدست نداشت و با یک قبضه شاتگان و یک تپانچه دست به این حمله زده است.

به گفته یکی از آموزگاران مطالعات مذهبی این مدرسه که برای لحظاتی موفق به دیدن مظنون شده بود، هضم حادثه بسیار دشوار است. مقامات گفته‌اند که مظنون تحصیلاتش را در این دبیرستان به اتمام نرسانده بود.

پلیس در تفتیش محل زندگی این فرد، یک نامه وداع بدون ذکر انگیزه و همچنین یک بمب لوله‌ای پیدا کرده است. تحقیقات پلیس درباره این حادثه همچنان ادامه دارد.

به گفته گرهارد کارنر، وزیر کشور اتریش ۶ تن از قربانیان زن و سه نفر مرد بودند. ۱۲ دانش‌آموز نیز در این حادثه زخمی شده‌اند که حال برخی از آنها وخیم است. بیمارستان دانشگاه گراتس دیروز اعلام کرد که یکی از مجروحان به دلیل شدت جراحت وارده جان باخته است.

در اتریش نیز همچون اکثر کشور‌های مرکز اروپا، خشونت با اسلحه به ندرت رخ می‌دهد. براساس داده‌های موسسه سنجش و ارزیابی سلامت، نرخ قتل با استفاده از سلاح گرم در این کشور در سال ۲۰۲۱، به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر تنها ۰.۱ بود. این رقم برای آمریکا ۴.۵ است.

با این حال، مالکیت اسلحه در اتریش از اکثر کشور‌های اتحادیه اروپا بیشتر است به طوری که به ازای هر ۱۰۰ شهروند این کشور، ۳۰ سلاح گرم غیرنظامی به ثبت رسیده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار