آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۳۱۵۱

اولین واکنش رژیم صهیونیستی به تصویب قطعنامه ضد ایرانی

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی که از تصویب قطعنامه ضد ایرانی در شورای حکام ذوق زده شده بود، ادعا‌هایی را علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرد.
اولین واکنش رژیم صهیونیستی به تصویب قطعنامه ضد ایرانی

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نسبت به صدور قطعنامه ضد ایرانی پیشنهاد شده از سوی آمریکا و سه کشور اروپایی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که با وجود مخالفت ۱۴ کشور در شورای حکام به تصویب رسید، واکنش نشان داد.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی که صد‌ها کلاهک اتمی در اختیار دارد و حتی عضویت در ان پی تی را نیز نپذیرفته و برنامه اتمی خود را زیر نظر آژانس انرژی اتمی دنبال نمی‌کند، در ادعا‌هایی که علیه برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرده، مدعی شد که ایران به صورت محرمانه فعالیت‌های برای تولید سلاح اتمی دارد.

در حالی که استنادات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هیچ انحرافی در فعالیت‌های هسیته‌ای ایران را به صورت مستدل به ثبت نرسانده و تنها تحت فشار آمریکا و کشور‌های اروپایی و لابی صهیونیستی مدعی عدم همکاری کامل ایران با آژانس شده است، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی افزود که ایران سرعت غنی سازی اورانیوم را تا حد زیادی افزایش داده که این نشان می‌دهد برنامه هسته‌ای ایران مسالمت آمیز نیست.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی که هرگز عضویت در آژانس بین‌المللی و نظارت بر فعالیت‌های اتمی خود را نپذیرفته، مدعی شد که این رفتار‌ها ناقض سیستم منع اشاعه تسلیحات اتمی است و امنیت و ثبات منطقه‌ای و بین المللی را تهدید می‌کند.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سازمان انرژی اتمی کشورمان، اقدام آمریکا و سه کشور اروپایی در تصویب قطعنامه در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را محکوم کرده و این اقدام را استفاده ابزاری مجدد از این شورا که مبتنی بر اغراض سیاسی و بدون مبانی فنی و حقوقی است، می‌داند.

در این بیانیه آمده است که جمهوری اسلامی ایران همواره به تعهدات پادمانی خود پایبند بوده است و تاکنون هیچ یک از گزارشات آژانس اشاره‌ای به عدم پایبندی ایران به تعهدات خود و یا انحراف در مواد و فعالیت‌های هسته‌ای ایران نداشته است.

به نوشته این بیانیه هر چند ما گزارش آژانس را یک گزارش کاملاً سیاسی و جانب‌دارانه می‌دانیم، اما این چهار کشور حتی پا را فراتر نهاده و قطعنامه‌ای را تنظیم کردند که مفاد اصلی آن با همان گزارش سیاسی مدیر کل نیز در تناقض است. از آنجا که این کشور‌ها به دنبال اهداف سیاسی خود هستند و در فعالیت‌های جاری هسته‌ای ایران نیز نکته ابهامی را پیدا نکردند، به سراغ ادعا‌های مربوط به بیش از ۲۵ سال گذشته رفته و تلاش کردند برخی از آنها را مجدداً برجسته نمایند، این در حالی است که تمامی ادعا‌های مربوط به گذشته برابر قطعنامه نوامبر ۲۰۱۵ آژانس مختومه شده‌اند.

در همین رابطه، دستورات لازم از سوی رئیس سازمان انرژی برای راه‌اندازی یک مرکز جدید غنی سازی در مکانی امن، جایگزینی ماشین‌های نسل اول در مرکز غنی سازی شهید دکتر علیمحمدی (فردو) با ماشین‌های پیشرفته نسل ششم صادر شده است. اقدامات دیگری نیز در حال برنامه‌ریزی است که متعاقباً اعلام خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار