آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۷۵۶۲۶

عراقچی: روز جمعه با هیات اروپایی در ژنو دیدار خواهیم کرد

سیدعباس عراقچی در پاسخ به پرسشی درباره گمانه زنی برخی رسانه‌ها پیرامون برگزاری نشست مشترک میان وزرای خارجه ایران با وزرای خارجه تروئیکای اروپایی و کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، این اخبار را تایید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وزیر خارجه کشورمان اعلام کرد که برنامه دیداری برای روز جمعه ۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ در ژنو برای رایزنی هیات ایرانی با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه؛ آلمان و نماینده اتحادیه اروپا تنظیم شده است.

به گفته وزیر خارجه، این دیدار به درخواست تروئیکای اروپایی برگزار خواهد شد.

پیش از این، خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع دیپلماتیک آلمانی مدعی شد وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس قرار است روز جمعه در ژنو با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو کنند. این منبع که نامش فاش نشده گفته وزیران تروئیکای اروپایی ابتدا با «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در محل نمایندگی دائم آلمان در ژنو دیدار می‌کنند و سپس در نشستی مشترک با وزیر امور خارجه ایران شرکت خواهند کرد.

ساعتی پیش خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از دیپلمات‌های غربی اعلام کرد که وزرای خارجه اروپا قصد دارند فردا در ژنو با مقامات ایرانی دیدار کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار