آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۰۳۶۷

شعار‌های ضداسرائیلی در جشنواره موسیقی گلاستونبری

برگزاری یک رویداد موسیقی در لندن با مشارکت چندین گروه موسیقی انگلیسی و ایرلندی که در آن شعارهایی نظیر «مرگ بر ارتش اسرائیل» و «فلسطین را آزاد کنید» سر داده شد، واکنش‌های گسترده‌ای از سوی مقام‌های بریتانیا و رژیم صهیونیستی به دنبال داشت. این حادثه و شعارها منجر به تهدیدات قضائی علیه برگزارکنندگان و فشارهای سیاسی برای محدود کردن آزادی بیان در این زمینه شد.
شعار‌های ضداسرائیلی در جشنواره موسیقی گلاستونبری

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو از لندن انگلیس بار دیگر واکنش‌های گسترده مقام‌های لندن و تل‌آویو را برانگیخت. این رویداد روز شنبه ۹ تیر ۱۴۰۴ (۲۹ ژوئن ۲۰۲۵) برگزار شد و چندین گروه موسیقی انگلیسی و ایرلندی در اجرا‌های زنده خود شعار‌هایی از جمله «مرگ بر ارتش اسرائیل» و «فلسطین را آزاد کنید» سر دادند و ده‌ها هزار نفر از تماشاگران نیز این شعار‌ها را همصدا تکرار کردند.

در پی این رخداد، یکی از وزیران رژیم صهیونیستی خواستار استعفای مدیرکل شبکه بی‌بی‌سی شد؛ اقدامی که به گفته ناظران، ابعاد نفوذ صهیونیسم در سیاست‌های دولت بریتانیا را آشکار کرده است. لیزا ناندی، وزیر فرهنگ بریتانیا، روز دوشنبه در مجلس عوام این کشور این صحنه‌ها را «ناراحت‌کننده و غیرقابل قبول» خواند و اعلام کرد که همراه با وزیر کشور، احتمال پیگیری قضایی علیه برگزارکنندگان و بررسی اتهام‌های مرتبط را در دستور کار قرار داده‌اند. شبکه بی‌بی‌سی نیز اجرای زنده گروه ایرلندی «نی کپ» را به‌طور کامل پخش نکرد و از بازپخش اجرای باب ویلان، خواننده انگلیسی که این شعار‌ها را سر داده بود، خودداری کرد. این تصمیم با انتقاد فعالان ضد جنگ و حامیان حقوق فلسطینیان روبه‌رو شده است.

همزمان، ادامه حمایت دولت بریتانیا از سیاست‌های اسرائیل، مخالفت‌های گسترده در افکار عمومی این کشور را در پی داشته است. یک خانم مسن معترض که در تجمع اعتراضی مقابل دفتر نخست‌وزیری حضور داشت، با اشاره به سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به لندن در سال گذشته تأکید کرد: «سکوت غرب و به‌ویژه بریتانیا در برابر جنایات اسرائیل، مسئولیت اخلاقی این دولت‌ها را دوچندان می‌کند. همه جهان باید اسرائیل را وادار به پاسخ‌گویی در برابر این جنایات کند. اینجا حتی یهودیان و شماری از خاخام‌ها هم علیه صهیونیسم و برای عدالت در فلسطین تجمع کرده‌اند.» مقام‌های ارشد بریتانیا از جمله نخست‌وزیر، وزیر فرهنگ و وزیر کشور طی روز‌های اخیر هنرمندان و گروه‌های موسیقی حاضر در جشنواره را به دلیل سر دادن این شعار‌ها تهدید و محکوم کرده‌اند. در ماه‌های اخیر، شعار‌های ضدارتش اسرائیل و حمایت از آزادی فلسطین نه‌تنها در راهپیمایی‌ها بلکه در ورزشگاه‌ها و کنسرت‌های بزرگ در بریتانیا بار‌ها شنیده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار