آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۶۶۷

تدوین بسته تشویقی و جبرانی فعالان صنعت گردشگری

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی گفت: با هدف ایجاد حس امید و تقویت نشاط‌اجتماعی، برخی از سایت‌های تاریخی و اماکن تفریحی و گردشگری می‌تواند با هماهنگی شورای تامین استان‌ها، بازگشایی شود تا به مرور شاهد رونق مجدد سفر‌های داخلی باشیم.
تدوین بسته تشویقی و جبرانی فعالان صنعت گردشگری

به گزارش گروه فرهنگی و هنری خبرگزاری دانشجو  انوشیروان محسنی بندپی امروز در نشست بررسی وضعیت و نقش آژانس‌ها که در محل سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد و مدیران‌کل میراث‌فرهنگی استان‌ها نیز به صورت برخط در این نشست حضور داشتند، گفت : آسیب‌پذیرترین صنعت در بحران‌ها، صنعت گردشگری است و در زمان وقوع بحران، فعالان این صنعت با مشکلاتی مواجه می‌شوند. در جنگ ۱۲ روزه نیز بخش‌های مختلف این صنعت آسیب‌هایی دیدند.

وی افزود: آمار‌هایی را در این باره احصا کردیم و به بررسی وضعیت آژانس‌های گردشگری در مدت جنگ ۱۲ روزه پرداختیم و به دنبال این هستیم تا شرایطی فراهم شود تا مدیران آژانس‌ها و فعالان صنعت گردشگری بتوانند با خیالی آسوده به ادامه فعالیت‌های خود بپردازند.

معاون گردشگری وزارت میراث‌ فرهنگی  گفت : در این میان اقدامات مهمی باید شکل گیرد که تشکیل مدیریت بحران در معاونت گردشگری یکی از اقدامات مهم است که به صورت روزانه به بررسی وضعیت فعالان حوزه گردشگری بپردازد. در همین حال در مدت جنگ ۱۲ روزه شاهد یک هم‌افزایی بین بخش‌های مختلف حوزه گردشگری بودیم و خدمات شایسته‌ای به گردشگران، مردم و مسافران ارائه شد.

محسنی بندپی افزود : برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات شایسته به فعالان صنعت گردشگری انجام شده و خسارات تحمیلی به این صنعت به صورت دقیق در حال بررسی و احصا است و از طرق مختلف به دنبال جبران خسارت‌های وارد شده به بخش‌های مختلف صنعت گردشگری هستیم و مشوق‌هایی در این زمینه در نظر گرفته خواهد شد.

وی با اشاره به تلاش‌های سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، گفت : آقای صالحی امیری موضوعات را به صورت کامل و دقیق در حال پیگیری است و به طور حتم اگر قرار است بسته تشویقی و جبرانی برای خسارت‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه، در نظر گرفته شود، حتما صنعت گردشگری در اولویت است.

معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی با بیان این که گردشگری نقش مهمی در ارتقای امید و نشاط اجتماعی دارد، افزود: با یک برنامه‌ریزی کامل می‌توان نسبت به رونق سفر‌های داخلی اقدام کرد تا شاهد ایجاد امید در جامعه باشیم و با توجه به تقارن ماه محرم و صفر، گردشگری زیارت می‌تواند اولویت اصلی ما در این حوزه باشد.

وی گفت: رئیس‌جمهوری به وزرا و استانداران تفویض اختیار کرده‌اند و کار‌های بسیار خوبی در حوزه گردشگری در حال انجام است. وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیز به مدیران‌ کل اختیاراتی را تفویض کرده و برنامه‌ریزی خوبی برای رونق مجدد صنعت گردشگری و حمایت از فعالان این حوزه در نظر گرفته شده است.

محسنی بندپی افزود : به‌منظور تدوین نقشه راه برای صنعت گردشگری چند پیشنهاد داریم که تشکیل ستاد کمیته بحران در معاونت گردشگری، تشکیل کمیته مشترک بین بخش دولتی و خصوصی صنعت گردشگری، تقویت هماهنگی‌ها در ستاد خدمات سفر با هدف رونق گردشگری داخلی، برنامه‌ریزی برای تدوین و اجرای برنامه‌های مختلف، احصا گزارش دقیق خسارت وارد شده به بخش‌های مختلف صنعت گردشگری در جنگ ۱۲ روزه و ... از مهمترین پیشنهاد‌ها است.

در این نشست همچنین تعدادی از مدیران‌ کل میراث‌ فرهنگی در استان‌های مختلف به ارائه گزارش از وضعیت فعالان صنعت گردشگری در هر استان پرداختند و نظرات و پیشنهاد‌های خود را در این باره در میان گذاشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار