آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۴۸۸۰
در نشست سران بوگوتا

مادورو: سکوت جهان در برابر نسل‌کشی در فلسطین جنایت اخلاقی و سیاسی است

رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکولاس مادورو، در سخنرانی خود در نشست سران بوگوتا، سکوت جامعه جهانی در برابر نسل‌کشی در غزه را محکوم کرد و در این جلسه حمایت کشورش را از حق فلسطین در مقاومت و تشکیل دولت مستقل با پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.

مادورو: سکوت جهان در برابر نسل‌کشی در فلسطین جنایت اخلاقی و سیاسی است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکولاس مادورو، در سخنرانی خود در نشست سران بوگوتا، سکوت جامعه جهانی در برابر نسل‌کشی در غزه را محکوم کرد و در این جلسه حمایت کشورش را از حق فلسطین در مقاومت و تشکیل دولت مستقل با پایتختی قدس شرقی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکولاس مادورو، در سخنرانی خود در نشست سران بوگوتا تأکید کرد که این نشست «پاسخی اخلاقی و سیاسی به فجایعی است که علیه مردم فلسطین در حال وقوع است، در حالی که از مجازات به‌طور بی‌سابقه‌ای رها شده‌اند» و از جامعه جهانی خواست تا سکوت خود را در برابر ماشین کشتار اسرائیل بشکند.

مادورو گفت: «ما با قاطعیت و خشم صدای خود را بلند می‌کنیم از سکوت جهان در برابر نسل‌کشی که در حال انجام است علیه فلسطینی‌ها»، و افزود که آنچه در غزه و فلسطین در حال وقوع است «نبردی میان طرف‌های برابر نیست، بلکه یک طرح سیستماتیک برای نابودی یک ملت و ریشه‌کنی هویت آن از اساس است».

رئیس‌جمهور ونزوئلا هشدار داد که «هر بمبی که بر بیمارستان فلسطینی، مدرسه یا خانه‌ای می‌افتد، تنها جان‌های بی‌گناه را نمی‌کشد، بلکه همچنین اساس صلح جهانی را نابود کرده و فروپاشی اخلاقی نظام بین‌المللی را عمیق‌تر می‌کند».

مادورو سخنان خود را با تأکید بر «حق فلسطین در وجود، مقاومت و زندگی آزادانه در داخل دولتی با حاکمیت کامل و پایتختی قدس شرقی» به پایان رساند و حمایت قاطع و ثابت کشورش از مسئله فلسطین و مردم مقاوم آن را مجدداً اعلام کرد.

نشست سران بوگوتا که در کلمبیا برگزار شد، با شرکت بیش از ۲۰ کشور، از جمله اسپانیا، ایرلند، چین، ترکیه و برزیل، تحت عنوان «گروه لاهه» برگزار شد تا «اقدامات ملموس علیه اشغالگری اسرائیل» را در پی نقض‌های شدید و مداوم قوانین بین‌المللی در اراضی فلسطین اشغالی مورد بحث و بررسی قرار دهد.

دولت کلمبیا در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که این نشست «نقطه عطفی مهم در مسیر تحرکات بین‌المللی» است و افزود که کشورهای شرکت‌کننده «به سمت اقدام‌های عملی حرکت می‌کنند، نه فقط بیانیه‌های محکومیت»، در حالی که به گفته آن‌ها، «جامعه جهانی بارها در متوقف کردن جنایات علیه غیرنظامیان در غزه و کرانه باختری ناکام مانده است».

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار