آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۲۱۰
در دیدار مسئولان ارشد قوه قضائیه و روسای دادگستری با رهبر انقلاب؛

اژه‌ای: خدا را به خاطر داشتن امت خوب، سرزنده و همیشه در صحنه سپاسگزاریم/ آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند + فیلم

رئیس قوه قضائیه گفت: خدا را به خاطر داشتن امت خوب، سرزنده و همیشه حاضر در صحنه بسیار بسیار سپاسگزاریم.
اژه‌ای: خدا را به خاطر داشتن امت خوب، سرزنده و همیشه در صحنه سپاسگزاریم/ آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند + فیلم

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صبح امروز -چهارشنبه ۲۵ تیرماه- رئیس و مسئولان عالی قوه قضاییه و رؤسای دادگستری‌های سراسر کشور با رهبر معظم انقلاب دیدار داشتند.

حجت‌الاسلام اژه‌ای: خدا را به خاطر داشتن امت خوب، سرزنده و همیشه حاضر در صحنه بسیار بسیار سپاسگزاریم

رئیس قوه قضائیه در دیدار مسئولان ارشد قوه قضائیه و روسای دادگستری با رهبر انقلاب گفت: خدا را از باب همه نعمت هایش بسیار سپاسگزار هستیم مخصوصاً از دو نعمت بزرگ امام و امت؛ از نعمت بزرگ ولی فقیه و داشتن این امت خوب و سرزنده و همیشه حاضر در صحنه و مطیع امر ولایت؛ خدا را بسیار بسیار سپاسگزار هستیم.

 

کد ویدیو

 

آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند/ برای جهان روشن شد که اینها قابل اعتماد نیستند

رئیس قوه قضائیه در ادامه تصریح کرد: ملت غیور، متدین و متمدن ایران با بزرگترین دشمنان بشریت و انسانیت و آزادگی یعنی رژیم خبیث صهیونیستی و آمریکای قلدر رو‌به‌رو شد و این جنایتکاران به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند؛ نه تنها به خواسته‌هاشان نرسیدند بلکه ایران اسلامی یک برگ زرین دیگری بر افتخارات تاریخ خود افزود.

وی گفت: امروز دوست و دشمن به این ایستادگی و عظمت خضوع می‌کنند؛ خدا را سپاسگزار هستیم یکی از دستاورد‌های بسیار مهم این اتفاق، اتحاد و انسجام ملی بود.

حجت الاسلام اژه‌ای افزود: در جنگ اخیر خباثت و باطن دشمنان آشکار شد؛ مقام عظمای ولایت بار‌ها و بار‌ها هشدار داده بودند که به اینها نمی‌شود اعتماد کرد اینها یک ظاهری دارند و یک باطنی؛ چقدر باید تبلیغات و هزینه می‌شد که باطن خبیث اینها روشن شود؟

وی ادامه داد: در این ایام برای نه ایران اسلامی و مردم ایران بلکه برای جهان روشن شد که اینها قابل اعتماد نیستند.

 

کد ویدیو

 

در مورد اقدام حقوقی علیه جنایتکاران و رژیم صهیونیستی در دادگاه کیفری بین‌المللی، کاری مؤثر در حال انجام است

رئیس قوه قضائیه گفت: در خصوص اقدام حقوقی علیه جنایتکاران و این رژیم خبیث صهیونیستی که به هیچ کدام از موازین انسانی و بین‌المللی قائل نیست گام‌های بسیار موثر و مفیدی با همکاری وزارت امور خارجه و سایر دستگاه‌ها و دبیرخانه ملی برداشته شد.

وی خاطرنشان کرد: ادادستان کل کشور، معاونت ارتباطات بین‌المللی قوه قضاییه، مرکز وکلای قوه قضاییه و سایر همکاران اقدامات بسیار خوبی را از نظر حقوقی اقدامات بسیار خوبی را انجام دادند که امیدوار هستیم در مراکز بین‌المللی و در دادگاه کیفری بین المللی به نتیجه برسد، چون قدم‌های بسیار خوبی برداشته شده است.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار