آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۵۷۴۲

خودداری رژیم صهیونیستی از تمدید ویزای رؤسای سه نهاد سازمان ملل

رژیم صهیونیستی از تمدید ویزای رؤسای دست‌کم سه نهاد وابسته به سازمان ملل متحد در غزه خودداری کرد و «تام فلیچر» معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه، دلیل این اقدام را تلاش‌های آنان برای حمایت از غیرنظامیان فلسطینی در نوار غزه دانست.
خودداری رژیم صهیونیستی از تمدید ویزای رؤسای سه نهاد سازمان ملل

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از سما نیوز، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل در این باره تاکید کرد: در ماه‌های اخیر، ویزای رؤسای محلی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل و آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) تمدید نشده است.

«تام فلیچر»، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه نیز روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت اعلام کرد که مأموریت بشردوستانه سازمان ملل تنها به رساندن کمک‌ها به غیرنظامیان نیازمند و گزارش آنچه کارکنانش مشاهده می‌کنند محدود نمی‌شود، بلکه شامل دعوت و حمایت از حقوق بشردوستانه بین‌المللی نیز هست.

وی افزود: هر بار که مشاهدات خود را گزارش می‌دهیم، با تهدید‌هایی مواجه می‌شویم که توانایی ما را برای دسترسی بیشتر به غیرنظامیانی که تلاش می‌کنیم به آنها کمک کنیم، محدود می‌کند.

فلیچر تاکید کرد: امروزه هیچ‌جایی به‌اندازه غزه، دشواری هماهنگ‌سازی مأموریت ما در زمینه حمایت انسانی از ساکنان این منطقه از یک سو، و ارائه کمک‌های بشردوستانه به آنان از سوی دیگر را نمایان نمی‌سازد.

فلیچر تصریح کرد: اسرائیل در واکنش به تلاش‌های ما در زمینه حفاظت از غیرنظامیان از تمدید ویزا‌ها جلوگیری می‌کند یا مدت آنها را به‌طور آشکار کاهش می‌دهد.

در همین راستا، روز گذشته «عدنان ابوحسنه» مشاور رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اشاره به اوضاع فاجعه زده غزه اعلام کرد که صد‌ها هزار نفر در این باریکه از گرسنگی و بیماری رنج می‌برند.

ابوحسنه افزود: اوضاع انسانی در غزه به مرحله پس از فاجعه رسیده است و صد‌ها هزار نفر از ساکنان از گرسنگی و بیماری همزمان با فروپاشی کامل خدمات‌رسانی رنج می‌برند.

وی تاکید کرد: اوضاع به شکلی شدید و بی‌سابقه بحرانی شده است و صد‌ها هزار نفر از ساکنان غزه گرسنه و بیمار هستند. بیماری به علت سوء تغذیه و مصرف آب ناسالم و آلوده به شدت شیوع پیدا کرده است.

ابوحسنه ضمن استقبال از مواضع اتحادیه اروپا مبنی بر توافق با طرف اسرائیلی برای بازگشت سازمان‌های بین‌المللی به غزه، تاکید کرد: آنروا امیدوار است که این توافق با ورود صد‌ها کامیون در روز از کمک‌های غذایی و پزشکی، اجرایی شود.

وی ضمن ناکافی خواندن کمک‌های وارده به غزه گفت: محموله‌های وارد شده از ۲۷ اردیبهشت ماه (۱۷ ماه می) تا کنون از ۱۱ هزار تن فراتر نمی‌رود در حالی که این میزان باید تنها در یکروز وارد غزه می‌شد.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در تیرماه ۱۴۰۳ آنروا را به عنوان یکی از اصلی‌ترین آژانس‌های فعال در حوزه خدمات رسانی به آوارگان فلسطینی تحت نظر سازمان ملل به حمایت از تروریسم متهم کرد. این در حالی است که مقامات صهیونیست از زمان شروع جنگ غزه در هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) با هدف تشدید آلام مردم غزه و کشتار و محرومیت بیشتر آنها، این آژانس را آماج حملات و اتهامات متعددی قرار داده‌اند.

اتهامات تل آویو علیه آنروا باعث قطع کمک‌های کشور‌های غربی به سازمان آنروا شد. اگرچه با روشن شدن بی پایه بودن این ادعا‌ها برخی از این کشور‌ها کمک‌های خود به آنروا را از سرگرفتند، اما آمریکا تحت نفوذ لابی صهونیست همچنان این محدودیت‌ها را بر آنروا اعمال می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار