آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۷۵۷۱

پهپاد انگلیسی مخصوص عملیات فریب با سرعت ۲۸۰ مایل برساعت ساخته شد

انگلیس یک پهپاد برای جمع آوری اطلاعات، حمله و انجام ماموریت های فریب ابداع کرده که می توان آن را در محیط های بدون جی پی اس یا با ریسک بالا به کار گرفت.

پهپاد انگلیسی مخصوص عملیات فریب با سرعت ۲۸۰ مایل برساعت ساخته شد

به گزارش خبرنگار دانش و فناوری گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، یک شرکت مهندسی انگلیسی به رهبری یک مدیر فنی سابق مسابقات فرمول یک، پلتفرم پهپاد نظامی جدیدی را معرفی کرده که می‌تواند نحوه انجام عملیات‌های نظامی در میدان نبرد را تغییر دهد.

شرکت MGI Engineering سیستم پهپاد نسل آتی خود به نام اسکای شارک « SkyShark»، را به‌طور رسمی در یک نمایش زنده در فرودگاه انستون در آکسفوردشر در تاریخ ۱۱ جولای معرفی کرد.

این هواپیمای بی سرنشین برای جمع‌آوری اطلاعات، انجام عملیات حمله و ماموریت‌های فریب طراحی شده و می‌تواند در محیط‌هایی که سیگنال جی پی اس در دسترس نیست یا خطر بالایی دارند، به کار گرفته شود.

 

پهپاد مذکور در دونسخه ساخته می شود. یکی از آنها موتور توربینی گازی دارد که شرکت Argive آن را توسعه داده و به گفته MGI این نسخه دارای قابلیت کاملاً مستقل و خودکفا است. نسخه دوم پهپاد یک موتور فن کانال‌دار الکتریکی است که شرکت Greenjets آن را توسعه داده است. این نسخه برای ماموریت‌هایی طراحی شده که نیاز به پنهان‌کاری و کارایی بالا دارند و ردپای کمی از خود به جا می‌گذارند.

اسکای شارک به عنوان یک «افکتور یک‌طرفه» (OWE) یا پهپاد دوربرد تهاجمی معرفی شده که در واقع دسته‌ای از هواپیماهای بدون سرنشین است که می‌توانند ماموریت‌های طولانی‌برد را بدون نیاز به بازگشت انجام دهند.

 

شرکت MGI در جریان رونمایی رسمی پهپاد اعلام کرد اسکای شارک می‌تواند با سرعتی بیش از ۲۸۰ مایل در ساعت (۴۵۰ کیلومتر بر ساعت) پرواز کند، قابلیت اصابت به اهداف در محدوده‌ای تا ۱۵۵ مایل دارد و یک کلاهک جنگی ۲۰ کیلوگرمی (۴۴ پوندی) را حمل کند.

علاوه بر این، این پهپاد از سیستم ناوبری «مطابقت با توپوگرافی زمین» (TERCOM) استفاده می‌کند که به آن امکان می‌دهد بدون اتکا به سیگنال‌های ماهواره‌ای کار کند. چنین قابلیتی برای انجام ماموریت‌ها در محیط‌هایی که جی پی اس مسدود یا مختل شده، حیاتی است.

هر دو نسخه بسیار جمع وجور هستند و با هزینه کم تولید می شوندو برای تولید سریع مهندسی شده اند. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار