آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۴۲۷

توسعه همکاری‌های دانشگاه علمی‌کاربردی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی

نشست مشترک رئیس دانشگاه علمی‌کاربردی با معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با هدف تقویت ارتباط میان نظام آموزش مهارتی و بخش صنعت کشور برگزار شد.
توسعه همکاری‌های دانشگاه علمی‌کاربردی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این نشست، دو طرف با تأکید بر اهمیت هم‌افزایی ظرفیت‌های دانشگاه و صنایع برای تربیت نیروی انسانی کارآمد، محور‌های همکاری مشترک را بررسی و توافق کردند. مهم‌ترین موضوعات مطرح‌شده در این نشست شامل شناسایی ظرفیت‌های شغلی موجود در صنایع مستقر در شهرک‌های صنعتی و برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از این فرصت‌ها در مسیر اشتغال دانش‌آموختگان، مشارکت شرکت‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی در اجرای طرح ملی آباد - آموزش برای اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاهی - با هدف توانمندسازی نیروی انسانی و تسهیل ورود آنان به بازار کار، احصا و شناسایی نیاز‌های آموزشی صنایع مستقر در شهرک‌های صنعتی برای به‌روزرسانی سرفصل‌های آموزشی دانشگاه و ایجاد دوره‌های مهارتی متناسب با تقاضای واقعی صنعت، ایجاد مراکز آموزش علمی‌کاربردی در جوار شهرک‌ها و صنایع بزرگ به‌منظور تربیت تکنسین‌ها و کارشناسان موردنیاز خطوط تولید و صنایع پیشرفته، مشارکت در طرح پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال با هدف ایجاد انگیزه در جوانان و ارتقای اعتماد جامعه به تحصیل در رشته‌های مهارتی بود.

علی اکبری در این نشست با تأکید بر رسالت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی در تربیت نیروی انسانی متخصص برای بخش‌های تولیدی کشور، اظهار داشت: پیوند آموزش با محیط واقعی کار، رمز موفقیت در اشتغال پایدار است. همکاری با سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی می‌تواند ظرفیت‌های بی‌نظیری برای توسعه مهارت و ایجاد اشتغال مولد فراهم کند.

انصاری نیز در این نشست با استقبال از گسترش تعامل با دانشگاه جامع علمی‌کاربردی، بر ضرورت ایجاد ساز و کار‌های مشترک برای شناسایی نیاز‌های صنایع و طراحی آموزش‌های متناسب با آنها تأکید کرد.

در پایان، مقرر شد در اولین فرصت جلسه مشترک اجرایی کردن تفاهمات با مدیران شهرک صنعتی شمس آباد به عنوان پایلوت همکاری برگزار شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار