آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۸۹۶

تداوم تبادل آتش میان تایلند و کامبوج در یک منطقه مرزی

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از تداوم تبادل آتش در منطقه مرزی میان تایلند و کامبوج است.
تداوم تبادل آتش میان تایلند و کامبوج در یک منطقه مرزی

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیا الیوم، تبادل آتش همچنان طی صبح امروز یکشنبه در منطقه مرزی میان تایلند و کامبوج ادامه داشته است. وزارت خارجه تایلند اعلام کرد که کامبوج صبح امروز اقدام به تیراندازی کرده است.

این در حالی است که کامبوج اتهامات وارده در این خصوص را رد و اعلام کرد که نیرو‌های تایلندی صبح امروز حملات خود را مجدداً از سر گرفتند.

این کشور اضافه کرد که در تمام مناطق درگیر، حملات توپخانه‌ای، پهپادی و شلیک بمب‌های خوشه‌ای از سر گرفته شده است.

روز گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که به شدت می‌کوشد تا با ادعای تلاش برای برقراری صلح و ثبات در مناطق جهان خودنمایی کرده و وجهه‌ای برای خود کسب کند، در خصوص تنش‌ها میان دو کشور تایلند و کامبوج مدعی شد: از کامبوج و تایلند خواهم خواست تا آتش بس کرده و به جنگ پایان دهند.

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد: به کامبوج و تایلند گفتم که اگر در حال جنگ باشند، آمریکا با آنها قرارداد تجاری امضا نخواهد کرد!

براساس اعلام وزارت دفاع کامبوج، در جریان جنگ مرزی بین این کشور و تایلند دست کم ۸ غیر نظامی و ۵ نظامی کشته شدند.

مالی سوچیاتا، سخنگوی وزارت دفاع کامبوج گفت که ۱۲ عضو نیرو‌های مسلح و دست کم ۵۰ غیر نظامی در درگیری‌های مرزی با تایلند زخمی شده‌اند.

به گفته وی، در مجموع ۳۵ هزار و ۸۲۹ غیرنظامی کامبوجی نیز مناطق پرخطر در استان‌های «پره ویهار»، «اودار میانچی» و «پورسات» منازل خود را ترک کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار