کد خبر:۱۲۹۴۸
طالبان انفجار امروز كابل را بر عهده گرفت
نيروهاي گروه طالبان انفجار انتحاري امروز در جلسه وزارت اطلاعرساني و فرهنگ افغانستان را برعهده گرفتند.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، پليس افغانستان اعلام كرد كه در پي يك انفجار انتحاري در اتاق كنفرانس خبري وزارت اطلاعرساني و فرهنگ افغانستان در پايتخت اين كشور، پنج نفر جان خود را از دست داده و شماري نيز زخمي شدند.
نيروهاي گروه طالبان به دنبال اين انفجار طي تماسي تلفني با خبرگزاري فرانسه اين انفجار را بر عهده گرفته و اعلام كردند كه اين انفجار انتحاري توسط 3 تن از اعضاي اين گروه صورت گرفته است.
گروه طالبان در اين تماس تلفني همچنين اعلام كرد كه اين عمليات با هدف كشتن كارشناسان خارجي انجام شده است.
بر اساس اين گزارش، 2 تن از 3 نيروي گروه طالبان كه در اين عمليات حضور داشتند پس از حادثه از محل برگزاري جلسه گريخته بودند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰