آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۹۵۲۲۵

سفیر سابق آمریکا در ناتو: نشست آلاسکا هیچ دستاوردی برای ترامپ نداشت

داگلاس لوت سفیر سابق آمریکا در ناتو در واکنش به نشست رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین همتای روس او در پایگاه نظامی «المندورف- ریچاردسون» در آنکوراج آلاسکا تاکید کرد که این نشست علی‌رغم ادعای دونالد ترامپ مبنی بر پیشرفت در مسیر صلح، هیچ دستاوردی برای او به همراه نداشت.
سفیر سابق آمریکا در ناتو: نشست آلاسکا هیچ دستاوردی برای ترامپ نداشت

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از تارنمای خبری اکسپرس، لوت در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، رئیس جمهور روسیه را برنده واقعی نشست آلاسکا توصیف کرد و افزود: استقبال گرم، فرش قرمز، سوار شدن بر ماشین ترامپ و ایستادن در مقابل تابلویی با شعار «در جست وجوی صلح» در حالی که صلح آخرین چیزی است که پوتین به آن فکر می‌کند، همگی دستاورد‌هایی بودند که رئیس جمهور روسیه را به عنوان یک مرد قدرتمند در صحنه‌ای بزرگ به نمایش گذاشتند.

سفیر سابق آمریکا در ناتو همچنین با بیان اینکه رئیس جمهور روسیه با شرکت در این نشست موفق شد به انزوای بین‌المللی خود پایان دهد، تصریح کرد: این در حالی بود که رئیس جمهور آمریکا بدون هیچ دستاورد ملموسی این نشست را ترک کرد.

لوت در ادامه خاطرنشان کرد: این نشست نه تنها ما را به توافق صلح در اوکراین نزدیک‌تر نکرد بلکه ممکن است حتی ما را از آن دورتر کرده باشد.

جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا نیز ساعاتی پیش در واکنش به نشست دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده و همتای روس او در پایگاه نظامی «المندورف- ریچاردسون» در آنکوراج آلاسکا تاکید کرد که ولادیمیر پوتین برنده آشکار این نشست بود.

بولتون در گفت‌و‌گو با شبکه خبری سی ان ان با بیان اینکه رئیس جمهور آمریکا در نشست آلاسکا شکست نخورد، اظهار کرد:، اما پوتین به وضوح پیروز شد و به بیشتر خواسته‌هایش رسید، در حالی که ترامپ دستاورد چندانی نداشت.

وی همچنین با اشاره به اینکه ظاهر ترامپ پس از نشست با پوتین بسیار خسته به نظر می‌رسید، افزود: البته ترامپ ناامید به نظر نمی‌رسید، اما خستگی او مشهود بود و باید تأمل کنیم که آیا این خستگی ناشی از آن بود که او در گفت‌و‌گو با پوتین به نتایج مورد نظر خود نرسیده و اوضاع آنطور که انتظار داشته پیش نرفته و یا اینکه دلایل دیگری در میان بوده است.

ولودیمیر زلنسکی هم در واکنش به دیدار رئیس جمهور روسیه با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشست آلاسکا، گفت که ولادیمیر پوتین با سه هدف مشخص در این دیدار شرکت کرد و متأسفانه به همه آنها دست یافت.

رئیس جمهور اوکراین در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که پوتین از دیدار با ترامپ چه چیزی را به دست خواهد آورد؟، گفت: پوتین فقط به یک عکس از دیدار با ترامپ نیاز داشت، همین تصویر برای او کافی بود تا از نظر سیاسی سود ببرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه پوتین از سوی دادگاه بین‌المللی کیفری به جنایات جنگی علیه اوکراین متهم شده است، افزود: بنابراین حضور رئیس جمهور روسیه در این نشست به خودی خود یک پیروزی شخصی برای او محسوب می‌شود.

زلنسکی همچنین تأکید کرد که پوتین به دنبال خروج از انزوا و کسب مشروعیت بین‌المللی بود و دیدار با رئیس‌جمهور آمریکا این فرصت را برای او فراهم کرد.

رئیس جمهور اوکراین در ادامه با اشاره به تهدید‌های ترامپ درباره اعمال تحریم‌های شدید علیه روسیه و خریداران نفت این کشور، گفت: پوتین با این دیدار توانست اعمال تحریم‌ها را به تعویق بیندازد؛ تحریم‌هایی که بسیار جدی هستند و ما به شدت در انتظار اجرای آنها هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار