
رسوایی جنسی جدید عضو کابینه نتانیاهو در آمریکا + عکس
رئیس بخش اطلاعات و هوش مصنوعی کابینه نتانیاهو به اتهام کودک آزاری در ایالت لاس وگاس آمریکا بازداشت شد.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، مقامات نوادا در آمریکا، تام آرتیوم، رئیس بخش اطلاعات و هوش مصنوعی کابینه رژیم صهیونیستی که از نزدیکان بنیامین نتانیاهو نخستوزیر این رژیم به شمار میرود را به اتهام فریب یک کودک آمریکایی از طریق اینترنت و تجاوز به او در ایالت لاس وگاس دستگیر کردند.
واحد مبارزه با جرایم کودکان، بعد از این جنایت بلافاصله وی را بازداشت کرد، اما این مقام صهیونیست تنها پس از چند ساعت، بدون محاکمه یا وثیقه، آزاد شد تا مستقیماً به تلآویو بازگردد. این در حالی است که وی در پست خود از مصونیت سیاسی برخوردار نبود.
مقامات آمریکایی هنوز دلایل این آزادی بحثبرانگیز را توضیح ندادهاند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.