تجدید پیمان حزب‌الله با ملت فلسطین در دومین سالگرد عملیات «طوفان الأقصى»
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۱۴۳۵۸

تجدید پیمان حزب‌الله با ملت فلسطین در دومین سالگرد عملیات «طوفان الأقصى»

حزب‌الله لبنان به مناسبت دومین سالگرد عملیات "طوفان الاقصی" (برابر با ۱۵ مهر ۱۴۰۲) بیانیه‌ای صادر و در آن بر ادامه حمایت از ملت فلسطین و مقاومت تأکید کرد.
تجدید پیمان حزب‌الله با ملت فلسطین در دومین سالگرد عملیات «طوفان الأقصى»

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در این بیانیه آمده است: "ما بر عهد خود با ملت مقاوم و پایدار فلسطین هستیم. "

حزب‌الله همچنین امنیت، ثبات و آینده منطقه را در گرو وحدت موضع و کلام و همکاری کشور‌های عربی و اسلامی و ملت‌هایشان در حمایت از مقاومت دانست.

این جنبش با اشاره به راه رهبران خود اظهار داشت: "ما در خط سید شهدای امت، سید حسن نصرالله، و سید هاشم صفی الدین و سایر شهدا، به حفظ امانت مقاومت ادامه می‌دهیم. "

حزب‌الله در ادامه بیانیه خود، به ملت فلسطین ادای احترام کرد و گفت: "درود بر ملت آزاد و مقاوم فلسطین که در سرزمین خود ریشه‌دار است و با سینه عریان در برابر ماشین کشتار صهیونیستی ایستاد. "

این جنبش همچنین به مقاومت فلسطینی در تمامی گروه‌ها و مجاهدان شجاع که "در حماسه‌ای اسطوره‌ای با سرسخت‌ترین طواغیت زمین مبارزه می‌کنند"، درود فرستاد.

در پایان بیانیه حزب‌الله تأکید شد: "این مناسبت بزرگ، در تاریخ جاودانه خواهد ماند؛ مناسبتی درباره ملتی که علیه اشغالگر غاصب سرزمین خود قیام کرد، جنگید، فداکاری کرد و پایداری نمود و به اذن خداوند پیروز خواهد شد. "

پربازدیدترین آخرین اخبار