لاپید: دولت نتانیاهو اسرائیل را به یک حکومت تحت‌الحمایه تبدیل کرده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۲۰۲۳۳

لاپید: دولت نتانیاهو اسرائیل را به یک حکومت تحت‌الحمایه تبدیل کرده است

یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، با انتقاد شدید از عملکرد دولت نتانیاهو در جنگ غزه، این کابینه را فاقد چشم‌انداز و استراتژی دانست و تأکید کرد که اسرائیل تحت مدیریت نتانیاهو به یک «حکومت تحت‌الحمایه» تبدیل شده است که امنیتش را از بیرون دریافت می‌کند.
لاپید: دولت نتانیاهو اسرائیل را به یک حکومت تحت‌الحمایه تبدیل کرده است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در ادامه انتقادات داخلی از سیاست‌های جنگی دولت نتانیاهو، یائیر لاپید، وزیر پیشین و رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، در سخنانی تند اعلام کرد: حتی کاری که در ۷ اکتبر درست بود، این دولت به شکل شکست‌خورده و بدون هیچ چشم‌اندازی انجام داد. آن‌ها ترکیه و قطر را به غزه آوردند؛ کشورهایی که از نظر ایدئولوژیک شریک اخوان‌المسلمین هستند.

وی با اشاره به بی‌اعتمادی به کابینه فعلی افزود: من به دولت ترامپ خیلی بیشتر اعتماد دارم تا به دولت افراط‌گرایان و بی‌کفایت نتانیاهو؛ با این حال، خود نتانیاهو اسرائیل را با دستان خودش به یک حکومت تحت‌الحمایه تبدیل کرده که دستوراتی درباره امنیتش دریافت می‌کند.

لاپید همچنین روند مدیریت کمک‌های خارجی را «غیرجدی و بی‌استراتژی» توصیف کرد و گفت: این روندی که در آن کمک‌ها ابتدا قطع می‌شود و بعد دوباره از سر گرفته می‌شود، فقط به حماس کمک می‌کند. این شیوه اداره یک کشور نیست.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که بحران سیاسی و نظامی در رژیم صهیونیستی با ادامه جنگ در غزه و افزایش فشارهای داخلی و خارجی، به نقطه‌ای حساس رسیده است. تحلیلگران معتقدند شکاف‌های عمیق در ساختار سیاسی اسرائیل می‌تواند پیامدهای بلندمدتی برای آینده این رژیم داشته باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار