سفر تبليغاتي رايس به خاورميانه يك روز پس از انتخابات
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۱۲
براي توجيه شكست‌ احتمالي جمهوريخواهان صورت مي گيرد

سفر تبليغاتي رايس به خاورميانه يك روز پس از انتخابات

كاندوليزا رايس، وزير امور خارجه ايالات متحده آمريكا براي توجيه شكست‌هاي جمهوريخواهان در هشت سال گذشته، يك روز پس از انتخابات رياست جمهوري آمريكا به خاورميانه سفر مي‌كند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، كاندوليزا رايس در اين سفر در صدد است تا درباره پيشرفت صلح در خاورميانه و جايگاه فلسطين و رژيم صهيونيستي با برخي از مقامات خاورميانه مذاكره كند.

 

رايس يك روز پس از انتخابات رياست جمهوري با سفر به خاورميانه با مقامات سياسي مصر، اردن و رژيم صهيونيستي ملاقات خواهد كرد.

 

وي همچنين با نماينده هاي سه ميانجي اتحاديه اروپا، روسيه و سازمان ملل در شرم الشيخ ملاقات و گفت و گو خواهد كرد.

 

وزير امور خارجه ايالات متحده آمريكا با توجه به نشانه هاي شكست جمهوريخواهان در انتخابات رياست جمهوري و همچنين شكست تزيپي ليوني در ايجاد ائتلاف در ميان احزاب رژيم صهيونيستي در صدد است تا درباره صلح خاورميانه به نتيجه مثبتي رسيده  و شکست جمهوريخواهان را توجيه کند.

 

رويترز نوشته است: رايس شانسي در اين باره ندارد و با توجه تحولات موجود در منطقه نمي تواند به نتيجه برسد.

 

اين خبرگزاري افزود: مقامات آمريكايي براي پايان دادن به اختلافات شش دهه فلسطين اشغالي و رژيم صهيونيستي هيچ راهكاري ارائه نداده، اما دولت بوش اميدوار است هيچ رخدادي به بحث هاي صلح منطقه لطمه نزند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار