ادعای معشوقه سابق قاچاقچی جنسی: ترامپ با هماهنگی اپستین به من تعرض جنسی کرد + فیلم
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که جنجالها درباره پرونده قاچاقچی جنسی جفری اپستین و ارتباطش با رئیسجمهور آمریکا ادامه دارد، مدل سابق یک مجله ورزشی، تجربه خود از مورد آزار و اذیت جنسی قرارگرفتن توسط دونالد ترامپ را برای بار دیگر بازگو کرد. او جزو لیست بلندبالای زنانی است که طی سالها ترامپ را به آزار جنسی و یا تجاوز متهم کردهاند؛ لیستی که درازای آن از لیست افراد کابینه او بلندتر است.
استیسی ویلیامز در مصاحبه خود با شبکهاماسانبیسی مدعی شد که در سال ۱۹۹۳، زمانی که برای مدت کوتاهی معشوقه اپستین بوده است، این مجرم جنسی از او خواست که به دفتر ترامپ در برج او بروند و با او دیدارکنند.
او ادامه داد: «ما وارد آنجا شدیم و ترامپ بیرون دفترش شروع به لمس کردن من کرد، در حالی که جفری فقط آنجا ایستاده بود و تماشا میکرد. ترامپ دستانش را بر همه جای بدن من کشید، در حالی که [ترامپ و اپستین]به هم لبخند میزدند و به مکالمه خود ادامه میدادند، بدون توجه به اینکه ترامپ داشت با من چهکار میکرد.»
ویلیامز افزود که بعدها به این نتیجه رسیده که این ماجرا «هماهنگشده» بوده است.
براساس گزارشهای رسانهای در آمریکا، دستکم ۲۸ زن تاکنون اتهاماتی درباره رفتارهای جنسی نامناسب علیه ترامپ مطرح کردهاند؛ ادعاهایی که دامنه آن از آزار و اذیت جنسی تا تجاوز گسترده است و در چهار دهه قدمت دارند.
ترامپ تمامی این اتهامات را رد کرده و شاکیان را «دروغگو» و «شهرتطلب» خوانده است. او همچنین ادعا کرده که برخی از این زنان را «اصلاً نمیشناسد»، و در مواردی هم گفته است که برخی از افراد شاکی «به اندازه کافی برای او جذاب نبودهاند.»