افشای جزئیات مکالمه تلفنی ترامپ و مادورو
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۸۴۸۷

افشای جزئیات مکالمه تلفنی ترامپ و مادورو

مادورو از ترامپ خواسته تحریم بیش از ۱۰۰ مقام ونزوئلایی از جمله افرادی که به ادعای رویترز «در آمریکا به جرایم مختلف متهم هستند» برداشته شود.
افشای جزئیات مکالمه تلفنی ترامپ و مادورو

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری رویترز جزییات بیشتری از تماس تلفنی رؤسای جمهوری آمریکا و ونزوئلا بر سر آینده این کشور را فاش کرد.

خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی که آنها را آگاه خواند، گزارش داد که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی به نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا تا روز جمعه [گذشته]مهلت داده بود تا به همراه خانواده‌اش کشور را ترک کند.

بنا بر این گزارشِ ادعایی، پایبند نبودن مادورو به این ضرب‌الاجل در روز جمعه، ترامپ را وادار کرده که بستن حریم هوایی ونزوئلا را اعلام کند.

رویترز همچنین از قول منابع دیگر خود گزارش داد که مادورو از ترامپ خواسته تحریم بیش از ۱۰۰ مقام ونزوئلایی از جمله افرادی که به ادعای رویترز «در آمریکا به جرایم مختلف متهم هستند» برداشته شود.

در همین راستا، الخاندرو مایورکاس وزیر امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد که ترامپ توصیه کرده ممنوعیت کامل سفر بر کشور‌هایی اعمال شود که به گفته وی «آمریکا را از قاتلان پر می‌کنند.»

از سوی دیگر، «چاک شومر» رهبر اقلیت دموکرات در سنای آمریکا تأکید کرد که اختیار اعلام جنگ صرفاً در صلاحیت کنگره و نه رئیس‌جمهور است.

وی افزود: در صورت ادامه اقدامات ترامپ علیه کاراکاس، طرحی برای جلوگیری از استقرار نیرو‌های آمریکایی در ونزوئلا ارائه خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار