وزیر خارجه ترکیه وارد دمشق شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۴۶۹۴۷

وزیر خارجه ترکیه وارد دمشق شد

منابع خبری از ورود وزیر خارجه ترکیه به سوریه خبر دادند.
وزیر خارجه ترکیه وارد دمشق شد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری الجزیره، «هاکان فیدان»، وزیر خارجه ترکیه به همراه «یشار گولر» و «ابراهیم گالن» وزیر دفاع و رئیس سازمان اطلاعات این کشور وارد دمشق شد.

وزارت خارجه ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این سفر درباره اجرای توافق دهم مارس (میان دولت موقت سوریه و نیرو‌های قسد) که به طور مستقیم با امنیت ملی ترکیه مرتبط است، رایزنی خواهد شد.

در این بیانیه تاکید شده است: هیات ترکیه در سفر به دمشق درباره خطرات امنیتی در جنوب سوریه در پی تجاوز‌های رژیم اسرائیل رایزنی خواهد کرد.

فیدان پیشتر تاکید کرده بود: سوریه در مرحله جدیدی به سر می‌برد و برای تضمین تهدید نشدن از سوی کشور‌های مجاور و حفظ وحدت و یکپارچگی در آن با کشور‌های عربی بحث و تبادل نظر کردیم.

وی گفت: رهبری کنونی سوریه از عقلانیت برخوردار و شریکی است که می‌توانیم با آن همکاری کنیم. جامعه بین المللی باید به سوریه جدید فرصت بدهد. بازگشت پناهندگان سوری به کشورشان و مشارکت در بازسازی وطن خود امری مهم و بازسازی این کشور و حمایت از اقتصاد آن ضروری است.

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: مخالف دخالت‌های خارجی در سوریه هستیم. نمی‌خواهیم از قشر خاصی در این کشور انتقام گرفته شود، دولت سوریه باید از تمام سوری‌ها بدون استثنا محافظت کند و عناصر مسلح زیرنظر آن باشند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: یگان‌های مدافع خلق کُرد برای انجام تفاهم با دولت جدید دمشق آمادگی ندارند. نیرو‌های دموکراتیک سوریه باید در دولت جدید این کشور ادغام شوند.

فیدان اظهار داشت: تجاوز‌های اسرائیل ثبات سوریه را تهدید می‌کند، امنیت اسرائیل نباید به ضرر کشور‌های دیگر باشد و نفوذ آن در سوریه باید متوقف شود و گفت‌و‌گو تنها راه حل مشکلات دمشق و تل آویو است.

روسیا الیوم نیز گزارش داد که «نوح یلماز» سفیر جدید ترکیه در دمشق، روز دوشنبه به طور رسمی فعالیت خود را به عنوان عالی‌ترین نماینده دیپلماتیک ترکیه در سوریه آغاز کرد.

یلماز پس از ۱۳ سال به عنوان سفیر ترکیه در دمشق از سوی رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری این کشور تعیین شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار