رایزنی نتانیاهو با ونس درباره اوضاع غرب آسیا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۵۰۸۱۳

رایزنی نتانیاهو با ونس درباره اوضاع غرب آسیا

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم دیداری با «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا داشته و درباره مسائل منطقه‌ای در غرب آسیا گفت‌و‌گو کرده است.
رایزنی نتانیاهو با ونس درباره اوضاع غرب آسیا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ در بیانیه دفتر نتانیاهو که در شبکه اجتماعی ایکس منتشر شد، آمده است: «نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو شب گذشته در پی دیدار موفق خود با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در مارالاگو، گفت‌وگویی گرم با جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا داشت که محور آن مسائل منطقه‌ای بود.»

نتانیاهو در جریان سفر خود به ایالات متحده، همچنین با «مارکو روبیو» وزیر خارجه و «پیت هگست» وزیر جنگ آمریکا دیدار کرد.

جی‌دی ونس در جریان مذاکرات روز دوشنبه ترامپ با نتانیاهو و همچنین دیدار پیش‌تر ترامپ با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین حضور نداشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار