کد خبر:۱۳۶۵۵۹
دستیار ارشد کرزای ترور شد
جان محمد خان، دستیار ارشد حامد كرزاي، رئیس جمهور افغانستان توسط مهاجمان مسلح در خانهاش در کابل ترور شد.
به گزارش خبرنگار حوزه بینالملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، تنها چند روز پس از کشته شدن برادر حامد کرزای، یکشنبه یکی از مشاوران ارشد رئیس جمهور افغانستان به همراه یک نماینده پارلمان اين كشور ترور شدند.
جان محمدخان از مشاوران ارشد حامد کرزای به همراه میهمانش محمد هاشم وطنوال از نمایندگان پارلمان، در جریان حمله مردان مسلح به خانهاش در کابل به قتل رسیدند.
این حمله در حالی صورت گرفته است که از ترور احمد ولی کرزای، برادر رئیس جمهور افغانستان تنها چند روز میگذرد.
ترور دو مقام افغان در همان روزی صورت گرفته است که نیروهای ناتو، امنیت اولین ولایت افغانستان را به دولت مرکزی واگذار کرده و بامیان را به دست نیروهای نظامی و پلیس افغانستان سپردند.
روز یکشنبه، همچنین آخرین روز ماموریت ژنرال پترائوس در این کشور بود.
پلیس کابل اعلام كرد كه حتی پس از حمله به خانه جان محمدخان، مهاجمان تا ساعاتی بعد در نزدیکی محله با نیروهای پلیس درگیر بودند.
جان محمد خان پیشتر، استاندار ولایت ارزگان در افغانستان بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰