وزیر امور اقتصادی و دارایی، روند آمارهای تولید را رو به رشد و مطلوب دانست و گفت: شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولت راهی مؤثر برای طرح مشکلات و حل مسائل اقتصادی و فرصتی ارزشمند برای فعالان بخش خصوصی است.
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حسینی با بیان اینکه بسیاری از مسائل و مشکلات با گفتگو حل می شود و نیازی به حرکت های جهادی ندارد، افزود: دغدغه کمبود برق واحدهای تولیدی از این جمله است و در جلسات این شورا، پس از بررسی وضع تولید و مصرف مشخص شد پس از هدفمندی یارانه ها نه تنها با کمبود برق مواجه نیستیم بلکه مازاد برق هم داریم و درباره راههای صادرات آن گفتگو و تبادل نظر شد.
وزیر اقتصاد با بیان اینکه فضای اقتصادی کشور همانگونه که از نظر کسب و کار باید مساعد باشد، از نظر روانی نیز باید وضعی با نشاط داشته باشد، گفت: آمارهای تولید در کشور از وضع مطلوب و رو به رشدی حکایت دارد اما برخی افراد ، گزارش ها و مطالبی عنوان می کنند که خواسته یا ناخواسته آب در آسیاب دشمن ریخته می شود و حوزه های اقتصادی کشور سیاه نمایی و نامطلوب جلوه داده می شود.
وی با اشاره به مثال هایی گفت: در سال 89 تولید خودرو با 12 و دو دهم درصد رشد به یک میلیون و 650 هزار دستگاه رسید، تولید سیمان با 18 درصد رشد از مرز 62 میلیون تن بالغ شد، تولید محصولات پتروشیمی نیز با 18 درصد رشد به حدود 37 میلیون تن بالغ شد، تولید فولاد خام با بیش از 13 درصد رشد از مرز 13 میلیون تن گذشت و تولید محصولات فولادی 16 میلیون تن شد.
حسینی افزود : تولید محصولات زراعی با حدود 10.4 درصد رشد به 71 میلیون تن رسید و گندم تولیدی نیز در سال گذشته با 11 درصد رشد به حدود 15 میلیون تن بالغ شد.
وزیر اقتصاد با اشاره به نتایج سفر هیأت عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران شامل معاون اول رئیس جمهور، شماری از وزرای اقتصادی و نمایندگان بخش خصوصی به عراق گفت: در این سفر ضمن بررسی دقیق مزیت های اقتصادی و نیازهای عراق برای جمهوری اسلامی ایران، شش موافقتنامه و سند همکاری در حوزه های اقتصادی، فناوری و علمی و فرهنگی امضا شد.
وی موافقت اجتناب از مالیات مضاعف را از این موافقتنامه ها برای گسترش تبادل اقتصادی دو کشور ذکر کرد و اظهار داشت: دو موافقتنامه جدید نیز در دست تدوین است که به زودی نهایی و امضا خواهد شد.
حسینی، تجارت با عراق را هفت میلیارد دلار اعلام کرد و با اشاره به مزیت های اقتصادی ، فرهنگی و دینی دو کشور افزود: زمینه های گسترش همکاری های دو جانبه، فراوان و یکی از آنها بخش انرژی است و عراق آماده خرید برق است و ما تولید برق مازاد داریم و مبادلات انرژی یکی از حوزه هایی است که می تواند به سود هر دو کشور باشد و در این نشست درباره راه های فروش برق به عراق تصمیماتی گرفته شد.
وی ارتقای همکاری تشکل های بخش خصوصی ایران و عراق را یکی دیگر از نتایج سفر هیأت عالی رتبه دولتی و بخش خصوصی به عراق دانست و گفت: دشمنان تلاش می کنند کالاهای ایرانی را در کشورهای مقصد بی کیفیت جلوه دهند که برای جلوگیری از هر گونه سوء استفاده مقرر شد همکاری وزارت صنایع، گمرک و اتاق بازرگانی بیش از پیش در این زمینه تقویت شود و بیش از گذشته به استاندارد بودن کالاهای صادراتی به عراق توجه کنیم.
وی اجرای طرح های توسعه ای و عمرانی عراق به دست متخصصان ایرانی را یکی دیگر از توافق ها دانست و گفت: به تازگی شرکتی ایرانی در یکی از بزرگترین طرح های توسعه عراق برنده مناقصه شده است.