لاپید: بی‌توجهی نتانیاهو دلیل شکست ما در ۷ اکتبر بود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۶۹۸۲

لاپید: بی‌توجهی نتانیاهو دلیل شکست ما در ۷ اکتبر بود

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم درباره تحولات هفتم اکتبر تاکید کرد: بی‌توجهی نتانیاهو به هشدارهای سرویس‌های امنیتی درباره احتمال تشدید تنش در نوار غزه، دلیل شکست ما بود.
لاپید: بی‌توجهی نتانیاهو دلیل شکست ما در ۷ اکتبر بود

به گزارش گروه سیاسی خبر گزاری دانشجو، «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم درباره تحولات هفتم اکتبر تاکید کرد: نتانیاهو از قبل از خطرات امنیتی این جنگ مطلع بوده، او چگونه می‌تواند ادعا کند که اطلاعی در این خصوص نداشته یا اینکه سرویس‌های امنیتی، ابعاد تهدید‌ها را از او پنهان کردند.

لاپید اظهار کرد: پیش از آغاز تحولات در نشست‌های امنیتی همراه با نتانیاهو حضور داشتم و در جریان هشدار‌های اطلاعاتی آشکار درباره احتمال تنش گسترده در مناطق مختلف از جمله نوار غزه قرار گرفتم، بی‌توجهی نتانیاهو به این هشدار‌ها دلیل اصلی ناکام ماندن آمادگی‌ها بود.

به گزارش سایت فلسطینی «خبرپرس»، رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد: سیاست نتانیاهو در حمایت از حماس به عنوان قدرتی در مقابل تشکیلات خودگردان و بی‌توجهی او به هشدار‌ها و فرصت‌های بالقوه برای ترور رهبران حماس، نقش موثری در وخامت شرایط امنیتی داشت و کابینه قبلی هیچ اقدام دیپلماتیک یا نظامی برای تغییر اوضاع در غزه در پیش نگرفت.

او با اشاره به تلاش‌های نتانیاهو برای استفاده از افشای غیرقانونی اسناد محرمانه جهت جلوگیری از تشکیل یک کمیته حقیقت‌یاب رسمی، تاکید کرد: روایتی که نتانیاهو به مقامات رسمی ارائه داد، حاوی اطلاعاتی نادرست و موقت در راستای تقویت روایت شخصی خودش از جمله تاخیر چند ساعته در ارزیابی وضعیت امنیتی در صبح روز هفتم اکتبر در مقابل مکاتبات و اسناد رسمی بود که خلاف این را نشان می‌دهند.

لاپید همچنین فریبکاری نتانیاهو درباره حمایت قطر از حماس و ورود کارگران از غزه را برملا و تاکید کرد: نخست‌وزیر در راستای روایت شخصی خود، عامدانه واقعیت‌ها را تغییر داد و مخالفت سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی با برخی طرح‌ها و پیشنهاد‌ها را نادیده گرفت.

پربازدیدترین آخرین اخبار