رونمایی مصر از پهپاد پرسه زن «حمزه ۳» در نمایشگاه عربستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۶۸۳۶۴

رونمایی مصر از پهپاد پرسه زن «حمزه ۳» در نمایشگاه عربستان

سازمان صنایع نظامی مصر در جریان شرکت در نمایشگاه دفاعی بین المللی عربستان، از جدیدترین مدل پهپادهای انتحاری پرسه زدن خود به نام «حمزه۳» با بردی راهبردی رونمایی کرد.
رونمایی مصر از پهپاد پرسه زن «حمزه ۳» در نمایشگاه عربستان

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه روسیا الیوم، سازمان صنایع نظامی مصر در جریان شرکت در نمایشگاه دفاعی بین المللی عربستان، از جدیدترین مدل پهپاد‌های انتحاری پرسه زدن خود رونمایی کرد.

پهپاد «حمزه ۳» نشان دهنده توسعه سریع صنایع دفاعی مصر و توانایی آن در همگامی با جدیدترین فناوری‌های نظامی جهان است.

این پهپاد جدید بردی عملیاتی تا حدود ۲۱۰۰ کیلومتر دارد که به آن توانایی زیادی برای انجام مأموریت‌های دوربرد می‌دهد. حداکثر سرعت این پهپاد حدود ۲۲۰ کیلومتر در ساعت است و امکان پرواز مداوم تا ۱۰ ساعت را دارد. این شاخصه‌ها می‌تواند انعطاف‌پذیری عملیاتی پهپاد را در انجام مأموریت‌های تهاجمی و شناسایی افزایش می‌دهد.

پهپاد «حمزه ۳» مجهز به یک کلاهک انفجاری قوی به وزن تقریبی۵۰ کیلوگرم است که به آن قابلیت تخریب بالایی در برابر اهداف حیاتی و حساس می‌دهد. این پهپاد به یک سیستم هدایت پیشرفته متکی است که ترکیبی از یک جستجوگر الکترواپتیکی مادون قرمز و یک سیستم ناوبری اینرسیایی با پشتیبانی GPS است و دقت بالایی را برای آن حتی در محیط‌های پیچیده یا تحت اخلال الکترونیکی تضمین می‌کند.

از نظر نیروی محرکه، این پهپاد از یک موتور پیستونی ۵۵۰ سی سی بهره می‌برد که تعادل لازم بین برد، سرعت و راندمان عملیاتی را فراهم می‌کند و به آن کمک می‌کند تا ماموریت‌های خود را برای مدت طولانی و بدون نیاز به پشتیبانی لجستیکی مکرر انجام دهد.

رونمایی از «حمزه ۳» نشان‌دهنده جهت‌گیری استراتژیک مصر در جهت ارتقای قابلیت‌هایش در زمینه هواپیما‌های بدون سرنشین و تثبیت جایگاهش به عنوان یک بازیگر پیشرو منطقه‌ای در صنایع دفاعی پیشرفته است، به گونه‌ای که از الزامات امنیت ملی مصر پشتیبانی کند و با ماهیت چالش‌های مدرن در میدان‌های نبرد معاصر همگام باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار