کمیسر عالی حقوق بشر: جهان شاهد شدیدترین رقابت بر سر قدرت در ۸۰ سال گذشته است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۷۴۴۱۶

کمیسر عالی حقوق بشر: جهان شاهد شدیدترین رقابت بر سر قدرت در ۸۰ سال گذشته است

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد،  ولکر تورک، امروز دوشنبه اعلام کرد جهان در مرحله‌ای قرار دارد که با افزایش بی‌سابقه رقابت بر سر قدرت و منابع همراه است؛ رقابتی که به گفته او از زمان پایان جنگ جهانی دوم، یعنی حدود ۸۰ سال پیش، تاکنون به این شدت و سرعت سابقه نداشته است.
کمیسر عالی حقوق بشر: جهان شاهد شدیدترین رقابت بر سر قدرت در ۸۰ سال گذشته است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو؛ کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، ولکر تورک، امروز دوشنبه اعلام کرد جهان در مرحله‌ای قرار دارد که با افزایش بی‌سابقه رقابت بر سر قدرت و منابع همراه است؛ رقابتی که به گفته او از زمان پایان جنگ جهانی دوم، یعنی حدود ۸۰ سال پیش، تاکنون به این شدت و سرعت سابقه نداشته است.

تورک در سخنرانی خود در برابر شورای حقوق بشر تأکید کرد این تشدید رقابت هم‌زمان با نقض گسترده حقوق بشر در چندین منطقه بحرانی جهان رخ می‌دهد؛ از جمله سودان، غزه، میانمار و اوکراین؛ مناطقی که به گفته او وضعیت انسانی در آن‌ها به شکلی نگران‌کننده رو به وخامت است.

وی درباره غزه، اوضاع را «فاجعه‌بار» توصیف کرد و گفت میزان کمک‌های بشردوستانه‌ای که اجازه ورود می‌یابد، پاسخگوی نیازهای انسانی فزاینده نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار