روایت العربیه از تلاش آمریکا برای خروج از جنگ با ایران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۸۳۰۴۷

روایت العربیه از تلاش آمریکا برای خروج از جنگ با ایران

خبرنگار شبکه العربیه از تلاش آمریکا برای خروج از جنگ با ایران خبر داد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، محمد الصیاد خبرنگار شبکه العربیه مستقر در تل آویو گزارش داد، از ابتدای جنگ آمریکا علیه ایران، واشنگتن کمک‌های تسلیحاتی گسترده‌ای را به تل آویو انجام داده است و اینک تلاش دارد هر چه سریعتر از این جنگ خارج شود.

وی اضافه کرد، این آمریکایی‌ها بودند که موضوع کمبود موشک‌های رهگیری در اسرائیل را لو دادند. آنها در پشت پرده به گونه‌های مختلف برای خروج از جنگ به اسرائیل فشار می‌آورند.

الصیاد گفت: هدف از اعلام کمبود موشک‌های رهگیری نیز اعمال فشار بر تل آویو برای پایان دادن به جنگ کنونی بوده است.

روز گذشته پایگاه خبری «سیمافور» آمریکا به نقل از مقامات این کشور گزارش داد که رژیم صهیونیستی با کمبود حاد و جدی در زمینه موشک‌های پدافندی (رهگیر) روبه رو است.

بر اساس این گزارش، تداوم حملات موشکی و پهپادی از جبهه‌های مختلف، ذخایر تسلیحاتی این رژیم را به شکلی بی‌سابقه تحت فشار قرار داده است.

هم‌زمان، رسانه‌های اسرائیلی نیز فاش کردند که مقامات تل‌آویو رسماً به واشنگتن اطلاع داده‌اند که ذخایر موشک‌های رهگیر آنها با سرعتی نگران‌کننده در حال اتمام است.

پربازدیدترین آخرین اخبار