شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۰۸۱۷

شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم

نخست وزیر پاکستان با اشاره به نشست اسلام آباد گفت که بیایید برای صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم.
شهباز شریف: بیایید برای ایجاد صلح پایدار در منطقه تلاش کنیم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در خصوص نشست اسلام آباد بین ایران و آمریکا در برنامه ایکس نوشت: در حالی که به مذاکرات اسلام آباد نزدیک می‌شویم، مایلم عمیق‌ترین و صمیمانه‌ترین قدردانی خود را از کشور‌های برادرمان، جمهوری خلق چین، پادشاهی عربستان سعودی، جمهوری ترکیه، جمهوری عربی مصر و کشور قطر، به خاطر حمایت‌های ارزشمند و همه‌جانبه‌شان از دستیابی به آتش‌بس و فرصتی برای تلاش‌های دیپلماتیک صلح‌آمیز جهت دستیابی به پایان جامع و قطعی درگیری، ابراز کنم.

وی افزود: همچنین مایلم از کشور‌های برادرمان در شورای همکاری خلیج فارس، که حمایت و تعهد مداومشان به صلح و ثبات در منطقه همچنان برای تلاش‌های ما اساسی است، عمیقاً قدردانی و تشکر کنم.

شریف بیان کرد: رهبری همه کشور‌های برادر ما و ایالات متحده آمریکا، دوراندیشی استراتژیک، زیرکی و صبر استثنایی خود را در دادن فرصتی به صلح نشان دادند.

وی افزود: همچنین از همه شرکا و دوستانمان در سراسر جهان که با ما تماس گرفته و تلاش‌های صادقانه پاکستان برای صلح جهانی را تصدیق کرده‌اند، تشکر می‌کنم.

نخست وزیر پاکستان در آخر گفت: بیایید همه با هم برای ایجاد صلح پایدار در منطقه و فراتر از آن تلاش کنیم!

پربازدیدترین آخرین اخبار