حمایت کالاس از دیپلماسی به جای جنگ آمریکا علیه ایران
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۱۶۱۲

حمایت کالاس از دیپلماسی به جای جنگ آمریکا علیه ایران

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به آتش‌بس ایران و آمریکا گفت که دیپلماسی کلید حل همه مسائل است.
حمایت کالاس از دیپلماسی به جای جنگ آمریکا علیه ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز جمعه ۲۱ فروردین ماه در بیانیه‌ای در خصوص آتش‌بس موقت ایران و آمریکا گفت: اتحادیه اروپا از آتش‌بس مورد توافق ایالات متحده و ایران استقبال می‌کند. ما از پاکستان و سایر شرکای منطقه‌ای به خاطر میانجیگری‌شان که به این نتیجه مثبت کمک کرد، قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: ما از همه طرف‌های درگیر می‌خواهیم که به آتش‌بس در سراسر منطقه کاملاً احترام بگذارند، تمام عملیات نظامی را متوقف کنند و آزادی ناوبری و همچنین عبور آزاد و ایمن از تنگه هرمز را مطابق با قوانین بین‌المللی، همانطور که در کنوانسیون حقوق دریا‌ها منعکس شده است، کاملاً تضمین کنند.

وی بدون اشاره به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران و نقض آتش‌بس توسط ایران رژیم گفت: ما همچنین خواستار توقف فوری خصومت‌ها در لبنان هستیم که تلفات سنگینی بر غیرنظامیان وارد می‌کند.

مسئول سیاست خارجی اروپا بیان کرد: همه طرف‌ها باید از قوانین بین‌المللی بشردوستانه پیروی کنند و از غیرنظامیان و زیرساخت‌های غیرنظامی، نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل و پرسنل بشردوستانه محافظت کنند.

کالاس خاطرنشان کرد: دیپلماسی کلید حل همه مسائل معوقه است. طرف‌ها باید با حسن نیت به تلاش‌ها برای دستیابی به توافقی پایدار در همه زمینه‌های مورد نگرانی ادامه دهند. اکنون زمان طراحی یک استراتژی جامع برای صلح پایدار در سراسر خاورمیانه است.

وی در آخر نوشت: اتحادیه اروپا با در نظر گرفتن طیف کاملی از منافع و نگرانی‌های خود، با هماهنگی شرکا، در تمام تلاش‌های دیپلماتیک مشارکت خواهد کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار