آیین اربعین شهادت رهبر شهید انقلاب در رم برگزار شد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در ابتدای این برنامه، پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم، حجتالاسلام شیخ عباس دیپالما، رئیس و امام مرکز اسلامی المهدی (عج)، به تبیین ابعاد شخصیتی و سیره مجاهدانه آن رهبر عزیز پرداخت.
وی در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: آیتالله خامنهای با شهادت خود، درسی ماندگار از ایستادگی، ایمان و تداوم مبارزه به امت اسلامی آموخت. شهادت هدیهای الهی به مؤمن است؛ دشمن شاید بتواند جسم یک مسلمان را از میان بردارد، اما در واقع او را به اوج عزت و پیروزی حقیقی میرساند.
در ادامه این مراسم، نماینده جامعه افغانستانیهای مقیم رم با قرائت بیانیهای، به ویژگیهای اخلاقی و شجاعت کمنظیر امام خامنهای اشاره کرد.
در این بیانیه آمده است: «ایشان حتی در اوج تهدیدها، زندگی عادی خود را ترک نکردند و اجازه افزایش تدابیر حفاظتی را ندادند؛ این رفتار تجلی ایمان راسخ و اعتماد مطلق به وعدههای الهی بود.» در بخش دیگری از این مراسم خانم هانیه ترکیان، تحلیلگر ایرانی مقیم ایتالیا، در سخنانی به بررسی ابعاد سیاسی و شخصیتی رهبر شهید پرداخت و نقش ایشان را در بیداری اسلامی و ایستادگی در برابر استکبار تبیین کرد. پایانبخش این مراسم، ذکر مصیبت اهلبیت (ع) و اقامه عزاداری در سوگ شهادت رهبر عظیمالشان انقلاب اسلامی بود.
در حاشیه این مراسم با برپایی نمایشگاهی از دانش آموزان شهید دبستان میناب نیز تجلیل بهعمل آمده است.