آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۲۱۳

نصب منبع بتوني آب آشاميدني توسط دانشجويان جهادي در روستاي گاوخش تالش

 دانشجويان جهادي منبع بتوني آب آشاميدني را در روستاي گاوخش شهرستان تالش نصب كردند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از رشت، 20 نفر از دانشجويان جهادي دانشگاه هاي مختلف استان گيلان در قالب طرح هجرت 3، بعد از شناسايي مناطق محروم شهرستان تالش، جهت نصب منبع بتوني آب آشاميدني روستاي گاوخش فعاليت خود را از 22 تيرماه آغاز كرده و تا چند روزه آينده ادامه مي دهند.
 
مهدي قبادي، مسئول دانشجويان جهادي در روستاي گاوخش در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در رشت، گفت: روستاي گاوخش 110 خانوار دارد كه از آب آشاميدني، برق و غيره محرومند؛ دانشجويان با همكاري مسئولان شهرستاني و استاني و به كار گيري مصالحي از قبيل 100 كيسه سيمان، 60 شاخه ميله گرد، 30 تن شن، 200 متر لوله و غيره به ساخت منبع بتوني 45 هزار ليتري پرداختند و توانستند كار آبرساني را از چشمه هاي روستاي گاوخش براي مردم روستا به انجام برسانند.
 
وي كارهاي فرهنگي و آموزشي را از ديگر فعاليت هاي دانشجويان جهادي عنوان كرد و گفت: اين دانشجويان كه از 22 تيرماه به اين منطقه اعزام شده اند به مدت 10 روز به فعاليت مي پردازند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار