رویترز: عبور نفتکش‌های تحریمی از هرمز با وجود محاصره اعلامی آمریکا
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۳۳۳۴

رویترز: عبور نفتکش‌های تحریمی از هرمز با وجود محاصره اعلامی آمریکا

بر اساس داده‌های کشتیرانی، دو نفتکش تحت تحریم آمریکا، از جمله یک نفتکش چینی، امروز با وجود محاصره اعلامی واشنگتن از تنگه هرمز عبور کردند.
رویترز: عبور نفتکش‌های تحریمی از هرمز با وجود محاصره اعلامی آمریکا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس داده‌ها، یک نفتکش چینی که مورد تحریم ایالات متحده است، امروز سه‌شنبه با وجود اعلام محاصره آمریکا بر تنگه هرمز، از این آبراه عبور کرد. به گزارش رویترز، داده‌های موسسات LSEG، MarineTraffic و Kpler نشان می‌دهد که Rich Starry نخستین نفتکشی است که از زمان اعلام آغاز محاصره، از این تنگه عبور کرده و از خلیج فارس خارج می‌شود.

 این نفتکش و مالک آن، شرکت Shanghai Xuanrun Shipping به بهانه همکاری با ایران از سوی ایالات متحده تحریم شده‌اند.

طبق داده‌ها، این نفتکش چینی که حدود ۲۵۰ هزار بشکه متانول حمل می‌کند، دارای خدمه چینی است.

داده‌های موسسه LSEG همچنین نشان داده که یک نفتکش دیگر تحت تحریم آمریکا به نام Murlikishan امروز به سمت تنگه حرکت کرد. داده‌های Kpler نشان می‌دهد که این نفتکش خالی کوچک قرار است دو روز دیگر در عراق نفت کوره بارگیری کند.

 به نوشته رویترز، این شناور که قبلاً با نام MKA شناخته می‌شد، نفت روسیه و ایران را حمل کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار