مقام سابق آمریکا: کلید توافق با ایران، مهار اسرائیل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۳۳۳۵

مقام سابق آمریکا: کلید توافق با ایران، مهار اسرائیل است

رئیس مستعفی مرکز ملی مبارزه با تروریسم آمریکا در دولت دونالد ترامپ، جو کنت گفت که اگر «اسرائیل را مهار کنیم و منافع خودمان را در اولویت قرار دهیم»، امکان توافق با ایران وجود دارد.
مقام سابق آمریکا: کلید توافق با ایران، مهار اسرائیل است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، جو کنت که در اعتراض به جنگ علیه ایران از مقامش استعفا داده، معتقد است که اسرائیل برای شکست مذاکرات آمریکا با ایران روی موضوع «غنی‌سازی صفر» اصرار دارد.

این مقام امنیتی سابق آمریکا در صفحه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: «اگر ما اسرائیلی‌ها را مهار نکنیم و به آنها اجازه ندهیم که در تصمیم‌گیری‌های ما مشارکت داشته باشند، مذاکرات آینده (با ایران) شکست خواهد خورد.»

به گفته او، «اسرائیلی‌ها برای غنی‌سازی اورانیوم صفر تلاش می‌کنند، زیرا می‌دانند که این یک داروی سمی برای ایران است و منجر به ادامه جنگ خواهد شد. ایران از سال ۲۰۰۳ متعهد شده است که سلاح هسته‌ای تولید نکند یا به دست نیاورد.»

به نظر می‌رسد کنت در این اظهارنظرش به فتوای رهبر شهید انقلاب آیت‌الله سید علی خامنه‌ای درباره حرام بودن سلاح هسته‌ای اشاره کرده است.

عضو سابق دولت ترامپ در ادامه پیامش خواستار مهار کردن تل‌آویو توسط واشنگتن و اولویت دادن دولت ترامپ به منافع آمریکا شد.

او نوشت: «می‌توان در مورد سطوح غنی‌سازی اورانیوم و نظارت (بر برنامه هسته‌ای ایران)، پایان دادن به جنگ و باز کردن تنگه هرمز به توافق رسید. این تنها در صورتی امکان‌پذیر است که ما با اسرائیلی‌ها مانند شریک کوچک‌تر رفتار کنیم و منافع خود را در اولویت قرار دهیم.»

پربازدیدترین آخرین اخبار