وارد آمدن ۲ ضربه سنگین به نتانیاهو طی روز‌های اخیر
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۳۶۷۷

وارد آمدن ۲ ضربه سنگین به نتانیاهو طی روز‌های اخیر

یک روزنامه عبری زبان به وارد آمدن ۲ ضربه سیاسی به نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی روز‌های اخیر اشاره کرد.
وارد آمدن ۲ ضربه سنگین به نتانیاهو طی روز‌های اخیر

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شهاب، روزنامه عبری زبان هاآرتص اذعان کرد، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با دیدن عملکرد رسانه‌ها و همچنین افکار عمومی احساس ناامیدی می‌کند چرا که می‌بیند با وجود تلاش هایشان برای آن که خود را پیروز جنگ نشان دهد به عنوان بازنده جنگ معرفی می‌شود.

در این گزارش آمده است، شکست ویکتور اوربان دوست نتانیاهو در انتخابات مجارستان جایگاه وی را تضعیف کرده و نشان می‌دهد تا چه حد محور پوپولیستی در غرب شکننده است.

پیشتر نیز رسانه‌های صهیونیستی شکست همپیمان مهم تل آویو در مجارستان را یک زلزله سیاسی توصیف کرده بودند.

هاآرتص اضافه کرد، تعلیق توافق نظامی با تل آویو از سوی دولت راست گرای افراطی ایتالیا نیز انزوای بین المللی نتانیاهو را برجسته می‌کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار