نیویورک تایمز: طرح ترامپ برای جبران تسلیحات آمریکا تا سال‌ها جواب نمی‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۹۹۶۸۸

نیویورک تایمز: طرح ترامپ برای جبران تسلیحات آمریکا تا سال‌ها جواب نمی‌دهد

نیویورک تایمز گزارش داد که طرح دونالد ترامپ برای افزایش تولید تسلیحات نظامی این کشور با موانع متعددی از جمله مشکلات مالی و عدم همراهی کنگره مواجه است و تا چندین سال جواب نمی‌دهد.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی نوشت که طرح دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، برای افزایش تولید تسلیحات این کشور با مشکلات مالی و عدم حمایت کافی کنگره مواجه است و ممکن است تأمین تسلیحات لازم برای جنگ‌های احتمالی آینده را به تأخیر بیندازد.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز گزارش داد که برنامه‌های دونالد ترامپ برای افزایش تولید تسلیحات با وجود اعلام توافقات اولیه با شرکت‌های دفاعی؛ در حالی با موانع متعدد مواجه است که تولید سامانه‌ها و موشک‌های آمریکا، در هر جنگ احتمالی با چین، روسیه یا کره شمالی «حیاتی» تلقی می‌شوند.

بر اساس این گزارش، ترامپ و پیت هگست وزیر جنگ وی در ماه‌های گذشته توافقات اولیه با شرکت‌های دفاعی را برای گسترش تولید سامانه‌های دفاع هوایی پاتریوت، موشک‌های کروز توماهاوک و سایر تسلیحات مورد نیاز منعقد کردند.

دولت آمریکا نتوانسته است بودجه یا حمایت کافی کنگره برای تأمین تسلیحات مورد نیاز خود در جنگ‌های احتمالی آینده را جلب کند.

این گزارش می‌افزاید که صنایع دفاعی آمریکا برنامه‌های جاه‌طلبانه‌ای را برای افزایش تولید مهمات و موشک‌های رهگیر اعلام کرده است، اما بخش بزرگی از این تولید گسترده تا چند سال دیگر آغاز نخواهد شد.

جنگ ایران منجر به کاهش قابل توجهی در ذخایر مهمات جهانی ارتش آمریکا شده است، این در حالی است که پنتاگون ارسال بمب، موشک و سایر تجهیزات نظامی به خاورمیانه را گسترش داده که آمادگی آمریکا برای مقابله با دشمنان دیگر را کاهش می‌دهد.

پنتاگون سال گذشته ۸۲۵ میلیارد دلار از کنگره دریافت کرد، این رقم علاوه بر بودجه مازاد ۱۵۰ میلیارد دلاری بود که به صنایع نظامی اختصاص یافت. با این وجود سرنوشت درخواست ترامپ برای دریافت بودجه دفاعی ۱.۴۵ تریلیون دلاری برای امسال هنوز نامشخص است.

این گزارش اشاره کرد که مقامات آمریکایی از تاثیرگذاری کاهش تسلیحات آمریکایی بر روند ارسال ذخایر و تدارکات نظامی این کشور به چندین کشور اروپایی و آسیایی خبر داده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار