سناتور آدام شیف؛ تنها راه پایین آمدن قیمت بنزین توقف این جنگ غیرقانونی است+فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۰۰۵۴۰

سناتور آدام شیف؛ تنها راه پایین آمدن قیمت بنزین توقف این جنگ غیرقانونی است+فیلم

سناتور دموکرات آمریکا گفت: بهترین و مؤثرترین راه برای کاهش قیمت بنزین، پایان دادن به این جنگ غیرقانونی است.
سناتور آدام شیف؛ تنها راه پایین آمدن قیمت بنزین توقف این جنگ غیرقانونی است+فیلم

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سناتور آدام شیف، سناتور دموکرات آمریکا اظهار داشت: تنها راه پایین آمدن قیمت بنزین توقف این جنگ غیرقانونی بوده و بهترین و مؤثرترین راه برای کاهش قیمت بنزین، پایان دادن به این جنگ غیرقانونی است.

وی افزود: در گذشته هم پیشنهاد داده‌ام که می‌توان مالیات بنزین را موقتاً تعلیق کرد، به شرط آنکه هزینه آن از طریق مالیات بر سود‌های کلان شرکت‌های نفتی تأمین شود.

آدام شیف تصریح کرد: این شرکت‌ها در حال کسب سود‌های قابل‌توجه هستند و می‌توانند بار مالی چنین تصمیمی را بر عهده بگیرند.

وی ادامه داد: در عین حال باید اطمینان حاصل شود که منابع لازم برای نگهداری و تعمیر جاده‌ها کاهش پیدا نکند.

این سناتور آمریکایی یادآور شد: با روند فعلی افزایش قیمت‌ها، هر صرفه‌جویی ناشی از تعلیق مالیات بنزین به‌سرعت از بین خواهد رفت.

وی در ادامه گفت: با این حال، اگر هزینه این طرح از محل سود شرکت‌های نفتی تأمین شود، آمادگی بررسی آن وجود دارد.

کد ویدیو
پربازدیدترین آخرین اخبار