انگلیس تداوم مذاکرات و کاهش تنش در منطقه را خواستار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۲۹۳۱

انگلیس تداوم مذاکرات و کاهش تنش در منطقه را خواستار شد

وزیر خارجه انگلیس در پی پاسخ مشروع ایران به نقض مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، خواستار خویشتنداری، کاهش فوری تنش‌ها و ادامه مذاکرات برای دستیابی به توافقی پایدار در منطقه شد.
انگلیس تداوم مذاکرات و کاهش تنش در منطقه را خواستار شد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ وزیر خارجه انگلیس در پی پاسخ مشروع ایران به نقض مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، خواستار خویشتنداری، کاهش فوری تنش‌ها و ادامه مذاکرات برای دستیابی به توافقی پایدار در منطقه شد.

ایووت کوپر وزیر خارجه انگلیس بامداد دوشنبه با انتشار پیامی در ایکس نوشت: ازسرگیری درگیری میان ایران و اسرائیل به سود هیچ‌کس نیست.

وی در این پیام بدون اشاره به نقض مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی و حمایت آمریکا از اقدامات این رژیم، از دو طرف خواست خویشتنداری نشان دهند و فوراً برای کاهش تنش اقدام کنند.

وزیر خارجه انگلیس همچنین بر ضرورت ادامه مذاکرات تأکید کرد و افزود که گفت‌وگوها باید برای دستیابی به توافقی پایدار ادامه یابد؛ توافقی که به گفته او برای صلح و ثبات در منطقه و احیای کامل تجارت جهانی ضروری است.

پربازدیدترین آخرین اخبار