مجری مشهور روس: اروپا در برابر کشتن ۱۶۸ دختر ایرانی فقط سکوت کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۱۵۲۳۰

مجری مشهور روس: اروپا در برابر کشتن ۱۶۸ دختر ایرانی فقط سکوت کرد

مجری معروف تلویزیون روسیه با انتقاد شدید از کشور‌های اروپایی تأکید کرد که اروپا در برابر جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی سکوت می‌کند.
مجری مشهور روس: اروپا در برابر کشتن ۱۶۸ دختر ایرانی فقط سکوت کرد

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ولادیمیر سولوویوف» مجری معروف تلویزیون روسیه با انتقاد از سکوت کشور‌های اروپایی در برابر جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی در ایران گفت: وقتی آمریکا و اسرائیل داشنمندان هسته‌ای ایران را ترور کردند، اروپا حتی یک کلمه هم نگفت؛ انگار کاملا عادی بود.

وی در ادامه با اشاره به اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در لبنان افزود: وقتی آن همه آدم (در لبنان) با پیجر کشتند، انگار این هم عادی بود..

سولوویوف همچنین به جنگ آمریکا و رژیم صیهونیستی علیه ایران و حمله تروریستی آمریکا علیه مدرسه دخترانه در میناب و شهادت ۱۶۸دختر ایرانی اشاره کرد و گفت: یا وقتی آن دختر‌ها را در مدرسه (میناب) کشتند، اروپا گفت: اوه.. خیلی بد شد.. خب بله آنها جای اشتباهی بودند. ۱۶۸ دختر؟... اروپا هیچ تحریمی علیه اسرائیل وضع کرد؟ معلومه که همچین کاری نمی‌کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار